Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský striptýz

Od: sebod* odpovědí: 22 změna:

*sok* Kamarádka shání na oslavu pánského striptera z okolí Hradce Králové. Tak a teď se rádcové ukažte :). Teda nemyslím, že se máte ukázat jako případní adepti na vystoupení *smich**zed*. Děkuji ;)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Tak já bych to i zkusil... Malá ochutnávka :

pt®

slone, dobrý *smich**smich**smich* PT /stařenka/

vosikac*

*smich*

jen aby nedopadli podobně ...

:Dd

doplněno 15.09.10 20:52:

stripter.cz/...

karina*
hodnocení

0x

sebod, vše mají *smich* stripter-stripterka.jex.c/... Kar.

doplněno 15.09.10 20:38:

a chlapci mají i jména - třeba takový Nino, kdyby přišel...*smich*

sebod*
hodnocení

Nejste vy tu všichni nějaký divný!?!?!?*bzum* Zadám naprosto seriozní dotaz a vy z toho máte srandu *zed*. Tohle je teda úroveň*bum*

Sloníku, Tys jediný nabídl a ihned předvedl svoje tělo. Já Tě beru (a žeru *srdce*). Počítej s tím, že to bude každý týden, sobota a neděle. Neboj, abys nám nezhubnul, budu Tě krmit hořickýma trubičkama. Začína se už tento víkend. V kolik a kde tady ještě upřesním. Těším se na masovou účast zdejších rádců a hlavně rádkyň. *ee**haha*

slonbonjohn*

Však se taky nemám za co stydět! A ty trubičky bych si dal už teď, ale s těma víkendama to vidím bledě *plac*, to právě jezdím vytřásat nabraná kila v týdnu sezením v práci a tady na poradně.*smich*

pt®

Slone, přece nás, a hlavně Sebod nesmíš zklamat ;) PT /stařenka/

karina*

slonbonjohn, tak je budete vytřásat u sebod. A s těmi trubičkami si nedělejte starosti, ty já také můžu a jsem obětavá *smich*.Kar.

marenka*

Nino je drsnej *haha*

hodnocení

0x

Kam jsem se to dostal?

stripter.cz/...

ar*

Tak sem Milane koukal na ten odkaz, ale potřeboval bych od děvčat něco vysvětlit. Páč Ty v tom máš nejspíš hokej jako já tak se omlouvám, že tentokrát nechci radu od Tebe*smich*

Takže holky proč v tom odkazu ty chalani mají jména jako Arny, Ricky, RICO atd. To vám nestačí nahatej Petr nebo Pavel?

A ještě jedna otázka, co se vám na tom líbí? Se mnou to nic nedělá.*sok*

karina*

ar , Pavla a Petra máme doma *smich*Kar.

marenka*

Karino, Vy taky? *sok*

*smich*

marenka*

Are, ale to znamená, že jsi v pořádku, když kluci s Tebou nic nedělají :D Se mnou zase moc nehne píseň osmiválce. :-P

sebod*
hodnocení

Se mnou zase nic nedělá, když se koukám na nějakou slečnu, co se svíjí u tyče *stop*. A vůbec.,.,*bum*Chci rovnoprávnost.*cert* Ve všem :-P. Už jste si děvčata jistě všimla, že když je v televizi nějaká choulostivá scéna, tak slečna je VŽDY nahatá. A chlap? Ten se po aktu (sexuálním ) zvedne a má na sobě trenky. *afro*. S tím se musí něco dělat *placni*

Are, když zavoláš do klubu (čekám jen na Tvé zavolání), tak se Ti taky neozve žádná Anežka nebo Irena. Je to ˇAgnes nebo Iris.

Mimochodem AR - to je jméno jako stvořené pro striptera *haha*

ar*

No tak asi jen to "jméno" *smich* Jen pro upřesnění AR vychází ze zkratky Anonima Lombarda Fabbrica Automotive a jmena Nicola Romeo:-P

A ještě , pokud bude striptérka hezká , tak se klidně může jmenovat Anička, Janička atd. Tak nějak mi v tu chvíly jméno uniká*smich*

doplněno 15.09.10 22:20:

Nehezčí "striptérka" je Brera v červeném *srdce*

a z čeho pocházel petronell?

ar*

*smich* z přezdívky.

S tim se musi neco udelat.

Spravne. Misto trenek mu dat bily natelnik a cerne ponozky...

hodnocení

0x

Dávejte bacha abych sem nedal svoji fotééééčku. Do čočky by se nevlezla. *smich*:-P

jabraka*

Lujsi - A co do hrášku,nebo fazolky?Tam jo?

JABRAKA

lui*
hodnocení

0x

Zeptej se hostinskejch ve vaší oblasti. Většinou se vyznají a vědí, kde striptérku nebo striptéra sehnat.

Pozor ale na jedno. My jsme takhle jednou kamarádovi na rozlučce se svobodou jednu objednali, a jednak nebyla nic moc, asi jsme vybrali málo peněz, byl to totiž okamžitej nápad jednoho z nás. No a za druhý, ten dotyčný nás potom doslova prosil, aby se to nedozvěděla jeho nastávající. Měl docela strach z následků. Holt každý to bere jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]