Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejprodávanější zboží v ČR

Od: machalos123987 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jaké zboží se podle vás v Čr nejvíce prodává.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machalos123987
hodnocení

myslím tím o jaké zboží mají lidé největší zájem

hodnocení

0x

To bude různé. Místo od místa, čas od času. :D Vzpomínáte na šusťáky? Skládací deštníky? Toaletní papír? A na Škodovku jsem v roce 1973 stála frontu od 5 ráno do odpoledne. Dostali tři kusy.:DAle myslím si, že nejvíce se prodávají kelímky jogurtů a láhve pití. Ale nevím, jestli pivo nebo minerálky. Zvláště pak, když je něco v akci nebo slevě. :D

hodnocení

0x

Řekl bych, že všeobecně jsou to potraviny a chlast... to musíme mít všichni, teda kromě abstinentů...

dále lidé nejvíce a nejčastěji zaplatí za iluze... má mě ráda, má mě rád, to mi sluší, myslí to se mnou dobře, po jednom nenafoukám, ten dluh mi určitě vrátí, bude to lepší zaměstnání, on se po svadbě změní, to auto je lepší... každý z nás bude umět doplnit výčet podle sebe a svojich zkušeností...

nejprodávanější by bylo zdraví... kdyby se dalo koupit!

marenka*
hodnocení

0x

Řekla bych potraviny, cigarety, alkohol, PHM a potřeby pro zvířata. Trocha drogerie. *nevi*

michal958*
hodnocení

0x

souhlasim, potraviny hlavne pote cigarety alkohol, dily do aut,oblecení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]