Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ofina - padka, mám jít do toho?

Od: ka* odpovědí: 4 změna:

Nikdy jsem ofinu neměla, ale vždycky se mi hrozně líbila padka. Jen se jí bojím, vím že je s ofinou velká práce. Mám dlouhý rovný, jemný a "splihlý" vlasy...hodí se to? Jak se udržuje? A kolik to zabere času? Musela bych používat tužidla a laky, abych jí nějak udržela a zkrotila v požadovanym tvaru - nastranu, nebo to jednoduše sedí? Vůbec nevím, tak se raději ptám :). Předposledně jsem kadeřnici řekla, že chci padku a ona mi ustřihla jeden tenkej cancour, kterej mi furt překážel a lezl do oka než dorostl. Posledně jsem to říkala jiný a ona mi to rozmluvila, že by do ofiny nešla. Ach jo. Mám vysoký čelo a mý vlasy nemají šrmc, tak pořád váhám jestli je správný do toho jít, těm holkám to tak sluší.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

0x

Co je to padka?

ka*
hodnocení

možná paTka, omlouvám se, ale nevím

Ofina - padka, mám jít do toho?

marenka*
hodnocení

0x

Jo jo, těm holkám to sluší, ale protože se načešou, nalakují a na té fotce se nehýbou. Takže jim to nepadá, kam nemá. Já posledně taky koukala na takový úžasně rozevlátý účes a manžel mě pěkně dostal. Řekl. "A to jako budeš chodit s fénem v ruce?"*smich*Vlasy budou ze začátku držet tak, jak jsou zvyklé. Nějaké to tužidlo bude určitě potřeba. Třeba já nosila vždycky pěšinku uprostřed a na patku vlasy nedonutím a nedonutím. Leda tak zasponkované. *zed* A co trvalá? Na zplihlé vlasy by to mohlo pomoct. ;)

georges*

Nejne že se nehýbou, ale taky se musí umět pracovat s Photoshopem. Příklad - před Photoshopem, a po:

Ofina - padka, mám jít do toho? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]