Nejste přihlášen/a.
...Ty víš něco co nebylo?
doplněno 14.09.10 18:38:Přesně to zní:Ty něco víš co nebylo?
Mařenko asi takhle:dělá do mně jeden,a pak má kamarádku,zřejmě před léty spolu něco měli,ale on neví že ji znám,tak jsem naznačila a přišla tahle sms tak nevím jak chytře a neurčitě odpovědět...hrajeme oba dva spolu smskovou hru(bože to je nádherný! ) tak jsem ji trochu nepochopila ale je chytře položena...
Tak jsem zkusila asi pětkrát něco napsat, pokaždý jsem to smázla. Je to filuta. :D To jo, tyhle hrátky jsou nejhezčí.
Mařenko hrátky jo,dokud to jsou hrátky.To není filuta,to je kure.ník ,ale krásný a moc sexuální
...chjo,jo jo,podlehla...
...
Taky jsem zažila takovou situaci.
Tušila jsem, že budoucnost to nemá, ale řekla jsem si, že i ta třeba chvíle bude stát za to.
Už jsi/jste vymyslela odpověď?
Knopko, jen se vypovídej. Já ten románek prožiju s Tebou. A co ten plačící smajlík, to snad ne?
No to právě pokud do toho půjdeš, nic si neslibuj, nedělej si plány, prostě si to užij. Je krásný, sexy, určitě báječný společník. Ber to jako takovou dovolenou. Letní lásku. Odpočinek a "zařádění si" před vážným vztahem. Řekni si, vždyť o nic nejde. Co Ty víš...
No ono je to tak:je v tom zběhlý tak ze začátku tam byla dohoda že jde jen o "přátelství" :D,takové to víš jaké :D...ze začátku jsem to tak brala...bylo to jednou...jenže už přes měsíc každý den sms,ráno,večer,jelikož nejsem jednoduchá že skočím na kecičky a blablabla tak ho asi nějak přitahuju,oba dva víme o co jde,bohužel z jeho strany na to není čas(to bych věřila)...nejde mi do hlavy jako že si užil a určitě má ještě okolo harém...ale cítím z těch sms že mu ležím v hlavě...bud je sám překvapený a nechce to přiznat nebo pouze udržuje komunikaci aby měl v záloze někoho...myslím že oba dva vedeme jakousi hru a ani jeden nechceme něco přiznat...je jasné že se na mně těší stejně jako já,prostě to tam je...a říkám schválně mu nebudu psát tak pak přijde sms že ho trápím že nepíšu tak nevím...bráním se zuby nehty a odpovídám neurčitě...tak jak zůstat nohama na zemi...myslím že u mně narazil na něco co se netýká jen sexu ale právě že není průhledný tak tápu...bud je opravdu v tom mistr že ví jak a co psát anebo je sám překvapený...to víš že jsem se tomu trochu poddala ale to vím jen já a hraju divadlo...
Knopko, z těch dvou možností si myslím, že je pravdivá ta první. Je překvapený. Zvyklý, že mu žena skočí kolem krku, obdivuje ho, je mu hračkou, potěšením. Ta hra ho baví, láká ho Tvoje nedostupnost. Je to prostě lovec. Otázkou je, jak dlouho to vydržíš hrát. A co se stane pak. Tady je přesně to, co tu rádci radí ženám, kterých si přestal všímat vlastní muž, nebo kterým zahýbá. Ukázat mu samostatnost, nezávislost.
Já osobně si dovedu představit (být svobodná), nezávazný románek, ale taky si vůbec nefandím v okamžiku, kdy bych se zamilovala.
Je to těžký. Ale Ty už v tom pěkně lítáš, viď?
Mařenko bohužel asi lítám... ale nechi...
ale pak zas chci...
:D...že bych si našla dalších 5 kamarádů abych méně přemýšlela anebo vůbec nepřemýšlela?:D:D:D...
Knopko, nech to plynout. Užívej si teď těch krásných chvil a nepřemýšlej co bude. Jako víš co. Máš se trápit teď, nebo za měsíc? Nebo preventivně sedět sama doma a koukat na televizi. Podrazit nohy Ti může ku...vník i chlap, do kterého by to nikdo v životě neřekl. A bolí to stejně, jestli je to za rok, nebo za pět. Užívej si. Jééé, jak Ti závidím, věříš?
Mařenko ...tohle si říkám celou dobu...říkám si tak to necháme vyšumět...pokud sám nenapíše tak je to jasné,jenže píše
,a ve finále z počátečních smsek jako že krásný ráno krásný večer a pár takových těch o sexu už se zajímá jak je,co dělám...cítím tam i jiný zájem než jen sex a to mně mate...
...hraju si s ním a on se mnou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.