Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma

Od: janulkav* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s prací na doma. Jako je sestavování propisek, plnění obálek a tak podobně. Nechala jsem si poslat seznam prací na doma. Což o to, je tu 53 různých nabídek, člověk si tu vybere, ale pokud chci získat tu práci musím poslat 150 - 280,- Kč za jednotlivé nabídky a to mi pošlou třeba jen adresu firmy, která tuto práci nabízí.

Pokud jste se s tím někdo setkal dejte mi prosím vědět. Budu ráda jak za špatné tak dobré zkušenosti.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Mám na to názor, který se dá vyjádřit jedním slovem: podvod. . .

janulkav*
hodnocení

Asi to tak bude

Ted se dívám na jejich stránky www.in-centre.info

chtějí platbu předem Je to podivné

sebod*

Za peníze Vám pošlou seznam firem, které práci na doma opravdu dávají. Ale.,.,. Ten seznam Vám je k ničemu, neboť tyto firmy nové pracovníky nepřijímají.

janulkav*
hodnocení

a Vy jste to zkoušel?

buss
hodnocení

0x

Práci na doma? Udělejte to samé, okopírejte a posílejte. Kdyby ta práce domácí byla tak lukrativní, tak mlčím, zapojím okolí a rubu prachy! Co umíte, co můžete nabídnout jiným?

dzoui*
hodnocení

0x

bohužel většina tady těch firem jsou podvod, nic konkrétního vám nepošlou a akorát přijdete o peníze ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]