Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych pěknou jarní/podzimní bundu,poradíte kde sehnat? Nejlíp nějaký kamenný obchod v Praze,chci jí před koupením vyzkoušet jestli mi sedí. Typově by to měla být sportovní bunda,bunda pro pohyb ve městě,může být i pěkná letecká nebo co se teď asi nosí v Londýně nebo New Yorku (třeba ty co měl Hugh Grant ve filmu Jak na věc). Nebo to může být něco takového: egoist.de/...
No jasně,já jsem tajný agent firmy Hugo Boss,ale teď když jste mě odhalili tak mám po žížalkách. Otázkou zůstává,jak tuto otázku týkající se módy formulovat,aby mi nebyla přeřazena někam do (_._)? Já chci bundůůůůůůůůů!
Nějak nechápu,proč by měl vadit ilustrační obrázek bundy tomu,aby mi lidi reagovali a doporučili něco v podobném stylu? Obraz je někdy výmluvnější než slova,ten film někdo nemusel vidět a nevybaví si třeba ani jak vypadají letecké bundy,obraz prostě přiblíží ten styl jaký jsem měl přibližně na mysli.Ale to už je jedno,ˇve volné diskuzi stejně asi nikdo nebude relevantně reagovat.
3t, nedivte se, už se tady na poradně objevila spousta lidí, kteří chtěli nenápadně propagovat reklamu nějakých výrobků. PT /stařenka/
Já hledám tak, že si najdu tu věc, co chci, na netu. Zjistím v jaké nejmenší ceně se pohybuje a pak jdu obejít obchody. Je plno internetových obchodů, které mají i kamenný obchod.
Ale ta bunda je hezká. Ovšem dovedu si představit tu cenu. Tipuju kolem 5-8 tisíc.
Na odkaz jsem neklikla.
Tahle bunda je také pěkná, ale značku ani odkaz na stránky sem radši nebudu dávat, aby to zase nebylo vyhodnoceno jako reklama.
No pěkná je, ale chtělo by to vyzkoušet. Jsou bundy, které v dolní části "nesedí" a pak je v nich zima. Dívala bych se hlavně jestli je přiměřeně nepromokavá, ale zároveň prodyšná, aby se v tom člověk nepotil. Já dávám ohromný důraz na materiál. Jak mi to je nepříjemné na omak, tak smůla.
Ta první bunda se mi líbí víc. Druhá je víc sportovní, ta už se nedá vzít kamkoliv.
marenka__no právě, to je určitá nevýhoda nakupování po netu. Bunda třeba vypadá pěkně, ale při dodání člověk zjistí, že ten materiál nic moc. Anebo jsou nafocené jen zepředu a na zádech přitom mají nějaký šílený nápis. Proto sháním kamennou prodejnu v Praze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.