Nejste přihlášen/a.
Dcera si našla nového přítele. Dceři je 16 a jemu 42, i když na to nevypadá, přece jenom je o několik let starší? Co si o tom myslíte vy?
To je jasny. Ephebofilni fotrik je blahem bez sebe, ze si muze zasukat s mladouckou, pro nej temer jeste holcickou a kamaradum se chlubit, jakou ma bezva milenku.
Bez pardonu.
Dceři je 16? Já být její matka tak jí to rychle rozmluvím. Ten věkový rozdíl mi až tak nevadí, spíš ten věk dcery. Ten muž je rozvedený, svobodný nebo ženatý?
v září, říjnu pak příjde listopad-březen, no milenku má mladou a asi ještě hloupoučkou, že mu to věří. A pak se on vrátí k ženě a dětem, které samosebou o jeho záletech neví a dcera bude chvilku brečet a pak si najde kluka. Těžko se radí, dcera si v 18ti dovedla kluka, žil u nás 3roky-levný podnájem i s jídlem zadarmo co studoval Vš , mě se nezdál , chodil sem kdy chtěl hlavně se najíst a vyspat, dcera pracovala tak mu vše platila i dovolené ale dcera mi řekla je to můj přítel ne tvůj, tobě se líbit nemusí, pak dostudoval a šel a bylo po lásce a plánech. Dcera to nesla těžce, dnes už je vdaná a má holčičku a dívá se naa to tak, že já měla pravdu a ona to vidět nechtěla. Věřte, že i ta vaše se probere s té zamilovanosti.
I já myslím, že vztah nebude mít delší budoucnost, ovšem též nemusím mít pravdu. Pokud ta dívčina nebourá nějakou funční rodinu (patrně ne) a z tohoto vztahu nebude potomek (což bych jí nepřál), tak věřím, že tento vztah bude dobrá životní škola pro oba. Uznávám, že to je dost velký věkový rozdíl, ale dnes se lidé scházejí a rozcházejí jak "na běžícím pásu". Asi by bylo dobré dívku upozornit na možné problémy v budoucnosti, ale určitě bych ji vztah nerozmlouval, může i pro ni být určitým přínosem pro případné další vztahy.
Dobrý den, tento vztah nevydrží. Věřte tomu. Dceři zbydou jen oči pro pláč, zato ženatý milenec se pobaví, protože má v posteli mladé masíčko, místo staré, okoukané manželky, kterou možná věčně bolí hlava z jeho záletů. A až se dívčiny nabaží, vrátí se zpět do náruče své rodiny. Asi tak - měla bych jisté pochybnosti o muži, kterému se líbí taková mladá neplnoletá děvčata. Co jako zamýšlí? Chce si ji pak vzít? Založit s ní novou rodinu? Jisté, Vaší dceři takový muž může imponovat, už má jisté zkušenosti, mluvit asi taky dovede hezky, navíc má peníze, což většina jejích vrstevníků nabídnout nemůže. Kdo chce kam, pomožme mu tam. Vaše dcera si na to ale musí přijít sama, že dělá chybu. Když budete zakazovat, jen jí budete dávat důvod k tomu, abys se ženatým přítelem zůstávala. Je hloupá, promiňte mi tu tvrdost, ale jinak to napsat nemohu.
Vzpomněla jsem si, když mě bylo 16
, tak kluci, kterým bylo kolem 25 let, prostě neměli šanci- protože se mi zdáli příšerně staří...:D. Vůbec nechápu tu vaší dceru, to nemá kolem sebe super kluky? Já myslím, že svým vrstevníkům bude brzy pro smích, protože ten její "přítel" by ji mohl dělat otce, a určitě se za něj začne stydět
. Stačí, když ho párkrát vezme mezi své kamarády a určitě bude brzy po lásce.
Sabrino, takle bych to neviděla. Když byl manžel s naší 18ti letou dcerou lyžovat i s jejimi spolužáky, tiše i nahlas jí záviděli kde sehnala tak super chlapa a to, že je to její otec jí nechtěli věřit. Moje sestra ta zase říkávala, proč sis našla takového dědka a to je manžel starší o 4roky, jenže ségře tehdy bylo 13 let, pak si sama vzala chlapa o 11 let staršího a je s ním dodnes. Určitě ale máte pravdu, že je to velký věkový rozdíl ale ne každá šesnáctiletá touží vymetat diskotéky. Je to takový nerovný vztah, ona mezi své vrstevníky ho vzít nemůže, on mezi své, pokud jí má jako milenku, také ne.
Vztah nevydrží.Ona je mladá a pokud on má rodinu-děti tak mi věřte že to nebude fungovat.Já sama jsem v 17 letech měla staršího partnera byla jsem příliš mladá a časem mi začalo vadit že má rodinu a děti.Protože každá mladá holka chce mít svojí rodinu a manžela-partnera jen pro sebe a tady by to nikdy nebylo.Časem jsem se začala cítit jak na vedlejší silnici-páté kolo u vozu.Vztah jsem ukončila.Není to lehké ale věřte že lepší se rozejít než se celý život trápit.
S tímto vztahem bych rozhodně nepočítala do budoucna. Ale to jí prostě nevysvětlíte, i kdybyste se rozervala na kusy. Ona si na to musí přijít sama. Možná to nebude za týden ani za měsíc, ale přijde si na to až sama. Jenom upozorňuji, že je mi 22 let, takže děti nemám, spíše to beru z pohledu nedávno náctileté...
Možná to bude znít drsně až vulgárně,ale Váše dcera je nevinné telátko,které vidí že dospělí muž o ni jeví zájem a před svými vrstevnicemi se cíti jako královna.Ve skutečnosti onen muž vidí snadnou kořist k zásunu a růžové maso.Dopadne to velikým zklamáním Vaší dcery kdy se muž vrátí zpět k ženě až pozná že mladá je nudná.Hlídejte si aby to dcera v pohodě ustála,znám případy kdy to skončilo až pokudem o sebevraždu.Možná se za tento příspěvek na mě budete hněvat,ale věřte taková je doba a realita je tvrdá!
Rozmlouvat-ano,ale opatrně,hlavně stát při ní a za ní,neztratit ji!Když mi bylo náct,kamarádku přitahovaly vyloženě muži kolem 40-ti let.Dnes je jí 30 a má muže 35 let a 4 děti.Vystřídala 2 partnery o 20let starší,stratila s nimi nejlepší roky života,protože s ní jen manipulovaly.Rodiče ji vyhodily z domu už když měla toho prvního,my kámošky jí to taky rozmlouvaly,jenže měla falešnou oporu v těch chlapech,kteří s ní oraly,kopaly,vláčely.Ten první byl fakt šmejd-s prominutím,svobodný mládenec,žily s jeho matkou a ta měla první slovo,holka tam byla na práci,sex,když otěhotněla a potratila-ani je to nezajímalo a rodina se k ní otočila zády.Hodně lidí ji odsuzovalo,že si za to může sama,já mám štěstí moji rodiče při mě stály vždycky,měla jsem zase jiné vrtochy,jen ji prosím neztraťte výčitkama-já ti toříkala,nátlakem a tak.V budoucnu by vás to mrzelo a trápilo oboustranně.Cizích řečí si nevšímejte,ji milujete,pro ni trpíte,ona je vaše,lidi jsou někdy divní a zlý a dovedou člověka špatně nasměrovat.Přeji vám ,aby jste udržela svou rodinu pohromadě-ne jak to dopadlo u kámošky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.