Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video na Facebooku utopeni stenatek.

Od: tlustoprd* odpovědí: 19 změna:

facebook.com/... Omlouvam se jestli jste to ,uz videli.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Koťata a štěňata se na vsi vždycky topila, pokud tedy s nimi někdo neseknul o zem. Nechtěná mláďata, nebo ta, která by lidé neudali, nebo neuživili, připravili o život. Dělo se to vždy a děje se to do dnes. Nejsem bezcitný a sám bych to zřejmě neudělal (nevím, nebyl jsem v té situaci), ale nevím, proč z toho vymaštěnci na facebooku dělají takové divadlo a zakládají diskuse a pátrají po viníkovi. Že nepláčou nad krávami, prasaty, slepicemi a dalšími zvířaty, která byla zabita proto, aby je mohli sežrat!

pt®

pravdomluvný, pokaždé je to nepříjemné, někomu brát život. Když je v TV, jak převážejí dobytek, prasata nebo slepice na jatka, je to hrůza. Nemůžu to vidět a přepínám. Dříve se ani tolik masa nejedlo a teď je to na denním pořádku. Někdo třeba pořádá žranice a pak se nedojezené maso vyhazuje a to je špatně. Není úcta k životu, ani k dětem, ani ke starým lidem, ani ke zvířatům. Dřív řezník na vesnici měl úplný rituál, než prase zabil, a to tak, aby netrpělo, ale dnes je to jako na běžícím páse. Já pláču nad každým životem, který končí utrpením, než skoná. To je můj názor. PT /stařenka/

pegin*

hnus,prostě hnus,všechny videa,nemůžu se na to ani koukat,je mi z vás všech co to děláte lidi špatně!pokus ste ovšem lidi!

imsorry*
hodnocení

1x

Už jsem se naučila na tato videa se vůbec nedívat. Jinak jsem to mívala v hlavě i týdny. Na tohle se taky nebudu dívat.

janourecek*
hodnocení

0x

pěknej hnus...udělat to samý tim co to dělaj *cert*

hanher*
hodnocení

0x

Nechápu, proč to sem dávate *ee*

Když už teda, tady jsou o tom podrobnější články:

novinky.cz/...

tlustoprd*
hodnocení

Tak se omlouvam .

doplněno 05.09.10 10:43:

A je ze Slovenska.

marenka*

*zed* To jsem zas klikla na odkaz. *bzum* Hned jsem viděla i článek o zbitém belgičákovi. Já takhle viděla i video, kde kluk hodil pejska z mostu, jen tak z plezíru. Hrozné je, že jsem viděla i video, kde na nějakém smetišti 3 - neumím pojmenovat, tloukli do nějakého člověka tyčemi, rozsekali mu celou hlavu, dusil se krví a ještě do něj píchali čímsi, rovnou do břicha.

Já už se tomu vyhýbám a je mi hrozně líto, že nemám zahradu, abych si mohla opatřit velkého psa. Na obranu. Nechápu co se děje.

pt®

No, když jsem četla na netu nadpis před pár dny, ani jsem odkaz neotevřela. Až včera večer ve zprávách v TV, to ukazovali, musela jsem jít z pokoje pryč a manžel to hned přepnul. Kde se bere v lidech tak tvrdé, kamenné srdce. Přijde mi to, jako když kápa z koncentráku běhají volně po světě. Týrají se děti, staří lidé a zvířata,*plac* hrůza a běs. Kam by se dalo útéct, do kterých končin, kde se tohle neděje. PT /stařenka/

marenka*

Pt, já vím kam. Potřebovala bych ale pár peněz. *smich* Koupit si chaloupku, někde třeba v Krkonoších, nebo na Šumavě, pár zvířátek, zahrádku, vypnout mobil, internet, televizi a rádio. Já bych ale asi umřela hlady, protože ačkoli mám maso ráda, tak zabít kamaráda bych nedokázala. Ať už jde třeba o kohoutka, nebo prase, to je fuk.

doplněno 05.09.10 14:57:

Mě vadí i zabít mouchu. Zabiju jí, to ano, ale je mi zle pak z té mrtvolky. Brr.

michal958*
hodnocení

0x

nechapu jak todle nekdo muze udelat se zviratem,to co udelala ta holka navideu bych ji udelal taky ,hnusák*bum*

michal958*

za todle bych dával basu na dozivoti!

1jara*

Topení štěňátek odsuzujete! Tak proč jste se dívali? Raději to ani nepouštím.

Tlustoprde když se ti to nelíbí, proč to video ještě dáváš sem! Nechápu takové lidi.:)

prami

Retardi sú ty čo to robia. Nám sa naša fenka porodila šteniatka a nám z 7 ostalo 1 a tak by sme boli radi keby sme mali šteniatka. A skoro nám aj fenka zdochla lebo jej tam muchy nakládli larvy do srsti a oni si urobili cestičky popod kožu a skoro zdochla.

tlustoprd*

Na Facebooku je tohle video, a je tam dodatek sdilejte, sirte tohle video za ucelem identifikace dotycne.

eda*

já taky je to hnus *blee*

hodnocení

0x

Kdyby je radeji snedli...

...ale na to asi nemeli zaludek.

pt®

To má být vtip, nebo provokace? PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]