Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárok na přídavky

Od: 001zdenka* odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych se zeptat když jsem sama se dvěma dětma a s manželem jsme rozvedeni,zda mám nárok na nějaké přídavky nebo příspěvky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, nutno je pozeptat se na sociálním odboru městského či obecního úřadu, tam kde máte trvalé bydliště. Budou posuzovat Váš celkový příjem jako rodiny včetně výživného, co Vám ex-manžel na děti posílá. Pokud budete splňovat kritéria stanovená státem, tak je možná, že nějaké ty přídavky na děti či příspěvky můžete získat.

marenka*
hodnocení

0x

Já si myslím, že něco dostanete, nevím Váš příjem...*nevi* Každopádně Vám tady dávám odkaz, tam si projděte kalkulačky. Příspěvek na bydlení, přídavky na děti. Alespoň orientačně budete vědět, jestli máte na něco nárok. ;)

finance.cz/...

knopka*
hodnocení

0x

To se odvíjí od příjmů jak bylo výše napsáno...Tak jako tak musíte na uřad a tam vyplnit milion papíru,stokrát vše ofotit a pak čekáte na vyjádření.

lidus*
hodnocení

0x

Dobře vám radí Mařenka na kalkulačce onlain se vše krásně spočítá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]