Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
máte někdo zkušenost s vyvoláváním fotek z drogerií popř. u Rossmennu?Vždy si fotky vyvolávám v provozovně přímo ve fotografii,ale bohužel cena se zvyšuje ( jedna fotka = 5 Kč ) a potřebuju vyvolat asi 300 ks. Nalákala mě akce v drogerii rossmann " fotka za 1 Kč " a zaplatit 300 kč a 1500 kč je rozdíl.Ale zaráží mě a dost nechápu digitální a klasický formát,který si musím v drogerii vybrat,což asi znamená,že okraje nebudou přesné...A jaká je vůbec kvalita fotek z drogerie?
Když jsem ještě fotil na kinofilm, tak Rossmann byl jediný rozumný i anonymní podnik na zhotovení fotek. Možná to funguje i dnes, asi bych jim trošku vřil a na jednom filmu je testnul... Kvalita bude asi srovnatelná s čímkoliv, ty mašinky jsou všude stejný...
upřímně jsem spotřebitel, což znamená, že si nafotím dovolenou, různé akce apod., takže umělecké fotky nedělám a nechávám je vyvolávat už jedině v drogeriích, nejraději mám poslední dobou Rossmanna, ale když je akce, klidně je hodím do DMka nebo do Schleckera. Kvalita je v pohodě. Ono dát za fotku 1Kč nebo 5Kč v klasickém fotolabu, to se při mém množství opravdu vyplatí. Fotky posílám buď přes internet, nebo je vypálím na CD a hodím do přihrádky na prodejně. Jinak klasický formát je fotografie vyvolaná z kinofilmu, digitální je na digitálech. Doporučuji zvolit 10x15, protože v digitálním formátu je fotka o něco málo menší než když ji necháte vyvolat z filmu, a potom 9x13 je opravdu malá fotečka, Když si všimnete, tak nejčastěji jsou i akce právě na velikosti 10x15. No jak jsem řekla, fotky z dorgerií mám už několik let, začala jsem je tam dávat někdy před pěti lety tuším a ani jednou jsem neměla problém. Dokonce když se mi jednou zdrželi s vyvoláním, tak jsem pak fotky dostala za polovinu, zrovna to byly fotky z dovolených, jednalo se asi o 500 fotek, takže cena pak byla víc než výborná
Jinak pokud se bojíte, tak si nechte vyvoat pár fotek a pak se rozhodnete Také jsem tak začínala
Nikde jinde fotky neděláme než-li v Rossmenn drogerii, nejčastěj objednávka přes nett a v drogerce vyzvednu ale i rychlovky co si chci hned odnést. Nevím jestli akce ještě platí ale přes prázdniny jste k fotkám za 500 dostal fotoaparát Kodak a není vůbec špatný. To, že jsou fotky z drogerie určitě na kvalitě nepoznáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.