Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stat zpevackou

Od: petanek* odpovědí: 17 změna:

ahoj zdravim vsechni co tu sou muzete me prosim poradit jak se stat zpevackou jemi 12 vubec nevim jak se ni stat jestli mi odpovite tak co nejrichleji předem dekuji

Jak se stat zpevackou

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

"nejrichleji" No to je fakt , ve 12 letech to je opravdu LAST MINUTE. *zed*

pepane*

*cteni*Hledej ve vyhledávači Poradte.cz..Zpěvačky se tu probírají dokola.*ee*

#zpěvačka #1058

marenka*

A šamanky ne? Já chci být šamankou, včera bylo pozdě. *modla*

ar*

Maruš, co zase blbneš, vždyť Ty už dávno šamanka jsi.

marenka*
hodnocení

0x

Děvče, pokud se někde ptáš, jak se stát zpěvačkou, tak si myslím, že je důležitější ukázka zpěvu, než tváře. ;)

ar*

Maruško , nechci se do Tebe navážet, ale v tom stebou nesouhlasím *hi* , číhni sem videa.superhry.cz/... a jak se stím vytím dobře uživí, ale musí dobře vypadat. *smich*

Jéééé to je podobnej zpěv jako loni vánoční deska Ivety Pomejové. *smich*

marenka*

Jj, známe. Ono je takových zpěváků/ček víc, kterým kdyby vypnuli playback tak je to konec. Já spíš chtěla pobídnout děvče, ať nám ukáže i jak umí zpívat... *hi*

ar*

Maruš, zpívt umí každej, jen málokdo se stím může živit.*smich*

marenka*

Ha.. tak to jsi neslyšel můj zpěv. *smich* Když jsem se hrdinně přihlásila ve svých 10 letech do pěveckého kroužku, tak při první zkoušce se vedle mě ozvalo. "Prosím tě otevírej jenom pusu, zpívej jenom jako, tohle se fakt nedá." *uf*

slunicko1*
27.08.10 19:29
hodnocení

0x

*modla*

lidus*

Ano, toto nepotřebuje slova.

polinek*
hodnocení

0x

mohla bys mi zazpívat na mejlík? Třeba do mobilu a pak to stáhni na net

malvinka*
hodnocení

0x

Až přijdete na způsob, prosím vložte sem pro další adepty...

Budeme vděčni*andel*.

hop®
hodnocení

0x

Nooo, kdybys měla dvakrát tak velký okuláre, skoro bys byla jak zpěvačka PANÍ Naďa Urbánková. ... teda aspoň těma brejlema... *nevi*

Ale vážně, zpívej, uč se češtinu a možná to časem vyjde, třeba v nějaké příští SUPERSTAR...

michal958*
hodnocení

0x

zkus nekde najakej casting az bude, apostupem casu se mozna dopracujes,

fidonet*
hodnocení

0x

petanku s oblicejem holky , to bude těžké, zkus transvest show, tak není takový nával ...

p.s.bylo to dost rychlé?

Autor: petanek
Datum: 27.08.10 - 19:19
Předmět: jak se stat zpevackou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]