Nejste přihlášen/a.
Důrazně všechny varuji před zakoupením kuchyně u této firmy...Nejenže,jsou předražené,ale musíte zaplatit předem,celou částku,s dvouměsíčním předstihem a poté se s Vámi jedná jako s onucí.Oni mají Vaše peníze,tak musíte sklapnout .Koupily jsme kuchyni za 250000,-,jejich pracovník ji zaměřil špatně ,a když konečně po čtyřech měsících došlo k montáži,všechno bylo jinak,odjeli.Prý musíme přípojky udělat znovu a za další montážní den si naúčtovaly 7500,-prý dokud nezaplatíme nepřijedou,což,už zavání vydíráním.Z této firmy je nám dost smutno.Je to nesolidní společnost a zvažujeme odstoupit od smlouvy.
i kdyz mam kuchyni od zcela jineho vyrobce tak jak to tak na netu ctu nejlip jsou na tom jeste ze vsech kuchyne od ikea. jsou levne kvalitni ,prakticke a moderni..
je k nevire co si ty firmy troufaji! neni mi jasne ze se neboji spatnych recenzii kdyz spousta lidi k takovym firmam pujde i presto ze se o nich dozvedi nehezke veci , protoze nekomu staci namazat med kolem huby (sleva 50 kc.. ano padesat korun!) a blbec se chytne:D
jo jo taky me to napadlo s tim ORESI hahahahah jsou to ubozaci!
Kdyz tak ctu vasi maxx kuchyni tak se divim, dela to kazda druha firma...a zaplatit hned a vse, to uz dost smrdi..
Co se tyce marketu ikea, muzu jen chvalit, ikea a ma dokonce vlastni spotrebice s jeste zatim kvalitnimy strevy" a vetsina veci prakticka a pekna..zboznuji ikea bezednou sklenici..:D:D
Slo by par slovy napsat neco o "oresigate"..?
Oresi - pro ně to vyrábí několik truhlářů, sváží se to do centrálního skladu odkud se to expeduje podle objednávek z prodejen. Dělají jen typizovanou řadu, pokud je nutná uprava tak se to prý může pak konzultovat s truhlářem , který to montuje. Celé info je z prodejny , kde jsem byl jako truhlář na průzkumu co jsou vlastně za firmu a jak je to moc velká konkurence pro mne jako pro výrobce nábytku. Jinak netuší vůbec jaké zásuvkové systémy mají namontovány a přesto že je na zásuvkách firemní krytka tvrdily že to je od BLUM - realita je ale jiná.
JÓ okradli zloděje. A za blbost se platí paničko. Také jsou kuchyně za milión, ta by Vám určitě pasovala, co říkáte.
Z čeho usuzujete, že je paní zloděj? Jenom proto, že si koupila kuchyň za uváděnou částku? (navedl jste mě na tu myšlenku tím milionem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.