Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lupinkova mouka vhodná pro krevní skup. B

Od: sarah* odpovědí: 7 změna:

Poraďte mi někdo prosím, jestli mohu jako krevní skupina B jíst lupinkovou mouku. Jsem v podivné situaci.

Kojím, tudíž nemohu celou řadu potravin, dále mi teď homeopatka nařídila bezlepkovou dietu (achich ouvej) a

už pár let se stravuji dle krevních skupin, což mi funguje dobře.

Problém je, že kromě rýžové mouky, z níž se nedá skoro nic upéct,

nemohu jako Béčko mouky, které jediné jsou bezlepkové (př. kukuřičná, pohanková...). Prosím o pomoc. Děkuji Sára.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Sáro, Váš problém lupinkové mouky nebude v krevní skupině, ale někde jinde. Nezlobte se, ale buď je ve Vaší psychice, anebo v jiných zdravotních problémech, které jste neupřesnila...*nevi*

marenka*
hodnocení

0x

Sáro, Vy máte nějaké zdravotní potíže? Celiakii, alergii, astma? Nějak nechápu nařízení homeopatky, z čeho vycházela? Pak mě docela děsí Vaše - kojím, tudíž nemohu celou řadu potravin. Co nemůžete? *sok*

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, jste-li alergička na lepek, pak pochopitelně nesmíte jíst jídla, kde se lepek nachází. Jestliže však na to alergická nejste, proč Vám homeopatka něco nařizovala? A propó - homeopatka je lékařka, nebo něco jiného? Proč byste jako Béčko nemohla kukuřičnou či pohankovou mouku? Nemyslíte, že dieta podle krevních skupin je hloupost? A když kojíte, proč jako nemůžete celou řadu potravin? A kterou celou řadu? Levou, nebo pravou? Promiňte, ale Váš dotaz na mě působí jako od osoby, která má strach cokoliv sníst, nikoliv od osoby, která má opravdu zdravotní problémy.

marenka*

Já jsem znala děvče, které když přišlo do jiného stavu, tak nejedlo ani plísňový sýr, aby se plíseň nepřenesla na plod. *sok* Maminka, ať nastávající, nebo kojící, by měla být podle mého hlavně psychicky v pohodě. To je to, co se přenáší na děťátko, ať je to teprv plod, batole, nebo puberťák, to je fuk. Pracovala jsem v ženském kolektivu a ty když se rozpovídaly, co všechno dokázaly v těhotenství splácat.. *smich*

Jakákoliv úzkost, nepodložená lékařem je dle mého škodlivější, než bůček se zelím a knedlíkem, zalitým sklenkou vychlazené Plzně.

limetka*
hodnocení

0x

Pokud kojíte, měla byste mít co nejpestřejší stravu, aby miminko prospívalo a jestli nemáte specifické zdravotní problémy, vyhněte se všem dietám. Když budete poslouchat svůj organismus, řekne vám sám, co máte jíst (prostě na to budete mít chuť), samozřejmě v případě, že nemáte vyloženě nezdravé návyky na některé potraviny. Dejte jen při nákupu pozor na přítomnost konzervantů a umělých přísad, čtěte etikety a snažte se kupovat takové potraviny, kde je "éček" co nejméně.A jak píší kolegové přede mnou - sem tam něco nezdravého v pohodě je lepší než přísně dietní jídlo v křeči a obavách. Chcete-li držet diety podle krevních skupin nebo jiné, odložte to až na dobu po odstavení děťátka.

hodnocení

0x

Stalo se, že jsem rozbalila pokakaného vnoučka, kojené miminko a "to" v plenečce vonělo po sekané. Opravdu! A mamina pravila, že to necítí, ale že včera fakt měla sekošku na oběd. *vtip* Jestli jste před miminkem něco nejedla, ze zdravotních důvodů, nejezte to ani teď. Ale nejste nemocná, jen kojíte. Nemotejte svému tělu hlavu ještě více. Jezte to, na co bylo zvyklé a jezte hodně různorodě. Ať malé s vašim mlékem dostane všechno. *jasne* Stravování podle krevních skupin je pěkný humbuk. Známá podle krve měla jíst rajčata, ale má psoriatickou artritidu a tedy rajčata by vůbec něměla jíst. Je to fakt humbuk na tahání peněz. *klik*

malvinka*

Bezlepkáči našla jsem tyto informace:

Pohlédněte si video z poradny.

homeopat.mypage.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]