Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat, že to není podvod

Od: kazi516* odpovědí: 15 změna:

přišel mě mail s odkazem na DevetHer.cz - že za jednu SMS získám úžasný kávovar (kromě toho je tam i notebook atd) pročetla jsem to, píší to tam, ale myslím, že je to naprosto nemožné. Má někdo s touto soutěží zkušenost? Díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nevěřím tomu, myslím, že je to obyčejná SMS soutěž, kterých je na internetu mraky...

doplněno 05.09.10 19:58:

Ale za jedinou soutěžní SMS máte šanci vyhrát pohádkové ceny a bohatství. Zkuste to!

kazi516*
hodnocení

schválně se na to podívejte - nepodíváte, nejde mě sem dát ten odkaz. dík

hanher*

Ale jde.

Odkaz na stránky zkopírujte, a vložte pomocí Ctrl + C.

kazi516*
hodnocení

máte moc hezké oko

kazi516*
hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

buďto jste z toho úplně zblbla, nebo jste dealerkou toho nesmyslu. Ale věřím tomu, že se stále ještě najde dost zoufalců, co si myslí, že zbohatnou jen díky sms, nebo že jim někdo dá něco zadarmo...

doplněno 05.09.10 20:52:

ten odkaz s principu neotevřu a varuju i ostatní.

kazi516*
hodnocení

nezblbla a to skutečně nejsem

buss

Těch co čekají, že dostanou něco "zadarmo" je spousta, jo komunistická výchova (.. zdravotnictví bylo zadarmo... ). Proč pořád skočí na nabídku 50 a víceprocentního! zisku na vloženou částku ročně? Pak by bylo lepší nevyrábět a vydělávat takto, no i když P=P přece jen funguje, ale ne v takovém zisku. Stačí sledovat akcie.. Ani po 20 letech se lidi nepoučili! Asi věří na ježíška. Nicméně jsou výrobky, kde je i 300 % zisk. a více, nebo služby. Ale vidina snadného zisku udělá své (kolik chodí ze zahraničí nabídek). Jak někdo může dát třeba 50 000 Kč na slib, že mu někdo doveze auto ze zahraničí? Že skočí staří lidé, kterým to už nepálí a jsou důvěřiví pochopím, ale ještě si půjčovat, zastavit barák... Za blbost se prostě platí.

karina*
hodnocení

0x

kazi516, webovka je to normální , SMS můžete poslat, provozovatelem služby je Premium Servis a lze to poslat přes všechny operátory premiumservices.cz/....

Podvod je asi v tom, že ty věci už má někdo doma a teď to DevetHer.cz touhle hrou přes SMS chce zlegalizovat *smich*. Kolik stojí SMS nevím, protože nevím co znamená N/A. Karina

hodnocení

0x

Mě by spíš zajímalo kolik bude ta jedna SMS na tuhle nebetyčnou ptákovinu stát, nějak jsem to nikde neobjevil.

radi*

Jedna sms stojí myslím 3 Kč. Zkoušet to ale nebudu. Nejsem sice lakomý :), ale na věci si rád vydělávám.

hanher*

Skoro jste se trefil:

Uživatel bere na vědomí, že se účastní soutěže prostřednictvím služby SMS Premium se zvýšeným tarifem 99,- Kč včetně DPH za 1 SMS zprávu.

devether.cz/...

radi*

No jo :) tak to jsem přesně cílová skupina pro takovéhle kraviny .-)

marenka*

*vtip* 99,- Kč, to je přesně ono. A to jsem tam zahlídla, že někdo vyhrál poté, co zaslal pouhých 22 SMS. *haha*

Tak to jsem zvědavá, za jak dlouho nám sem přijde dotaz, co dělat. *zed*

kazi516*
hodnocení

psali tam 3Kč. Já se jen tak zeptala - je to vše kravina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]