Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usnuli jste někdy na volantě?

Od: lotr12 odpovědí: 18 změna:

takový přibblý dotaz, když ste nědy seděli za volantem a neřídili, třeba na někoho čekali nebo tak, usnuli jste někdy na volantě? Dá se na tom vůbec spat?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti mohu říct - ano, dá.

pt®

Když je člověk hodně unavený a ospalý, tak asi usne všude. /stařenka/

buss

pro ty co ano, tak je to do knihy rekordů, telemanii, čsl klání..

hodnocení

0x

Vojna, dnes neznámý to výraz, naučila kromě jiných věcí,spát člověka v kteroukoliv denní dobu a v jakékoliv situaci, tudíž i na volantě, jak v Tatře tak v čemkoliv jiným.

Jojo..v OTčku ve tři ráno v mínus13ti v zime..protoze mapak drzel mapy vzhůru nohama...at ziji dobre dosazeni papalasi v kterekoli dobe...*smich*

technikjirik*
hodnocení

0x

pravda je, že to patří mezi méně pohodlné polohy spát se na tom dá, ale už ne vyspat.

kolik*
hodnocení

0x

Ano na volante se da spat docela dobre ja sam jsem na volante spal parkrat a kdyz je spanek potreba tak nevadi kde se spi hlavne ze je podeprena hlava,jinak u me v praci kde jezdi spousta lidi na VZV(vsokozdvizny vozik)tak pokud maji chvilku cas tak spi jedine na volantu a nikdo si nestezuje.

proste se to da ,hlavne kdyz je clovek utahany.

hodnocení

0x

Můj bývalý na volantě při velké únavě spával. A říkal, že když mohl spát déle, složil ruce na volant. Ale když potřeboval zdřímnout jen chvíli, nechal ruce viset dolů. Probudila ho bolest z překrvených rukou.:D

buss
hodnocení

0x

Na volantě spát asi tak kočka, jak se tam vleze, stočí, je to had? Kdyby opřel hlavu na volant, tak ano!

marenka*

Bussi, i průměrně inteligentní člověk pochopil, jak je spaní na volantu myšleno. Buď jste to nepochopil, nebo rád slovíčkaříte. Co Vy na to? ;)

buss

na přiblblý dotaz, jak je psáno... asi je to vyšší inteligencí..

lotr12
hodnocení

Tak to jo, já jsem to jednou po delší cestě zkoušel, ale dýl jak 5 minut se to nedalo, bolela s toho celá hlava, obličej všechno

lidus*
hodnocení

0x

Ano, můj muž když před lety jel z noční, zkončil v poli a z oktávie stejšna máme frézu na zahradu. On naštěstí byl pouze řádně podřený a od té doby z noční nejezdil autem.

jabraka*
hodnocení

0x

No můžu s klidem říci,že usnu kdykoliv,když někde čekám.stačí mi minuta klidu.Onehdá u lékařky v čekárně,vzbudili mě,když se tam začal nějaký pacient hádat se sestrou u rentgenu.V tu ránu jsem nevěděl,kde vlastně jsem a minutu mi trvalo,než jsem se začal orientovat.V autě samozřejmě také,ale spíše položím hlavu dozadu.To se mi zavřou oči,opření hlavy už nevnímám.Při jízdě se mi to nestane,mám dost zodpovědnosti,dokonce ani tehdy,když mám za sebou jednu prohýřenou noc,třeba svatbu,jedu tříhodinovou trasu,pak zastavím na parkovišti,stačí půlhodina a pokračuji.Vše je otázka vůle.

JABRAKA

Vše je otázka vůle? *ee* Takový mikrospánek trvá 3 - 15 vteřin a svou vůlí ho určitě neovlivníte!

marenka*

*palec*Pravda. Zažila jsem mikrospánek u brusky. (na sklo) Docela nemilé probuzení, když mi padla hlava. *zed*

hodnocení

0x

Má žena si před rokem zdřímla a stálo to skoro nové auto. Naštěstí se jí ale nic nestalo. Ale ještě k původní otázce - spát na volantu se celkem dá, u některých vozů je ale padající hlava spáče spouštěčem klaksonu... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]