Nejste přihlášen/a.
takový přibblý dotaz, když ste nědy seděli za volantem a neřídili, třeba na někoho čekali nebo tak, usnuli jste někdy na volantě? Dá se na tom vůbec spat?
Vojna, dnes neznámý to výraz, naučila kromě jiných věcí,spát člověka v kteroukoliv denní dobu a v jakékoliv situaci, tudíž i na volantě, jak v Tatře tak v čemkoliv jiným.
Ano na volante se da spat docela dobre ja sam jsem na volante spal parkrat a kdyz je spanek potreba tak nevadi kde se spi hlavne ze je podeprena hlava,jinak u me v praci kde jezdi spousta lidi na VZV(vsokozdvizny vozik)tak pokud maji chvilku cas tak spi jedine na volantu a nikdo si nestezuje.
proste se to da ,hlavne kdyz je clovek utahany.
Na volantě spát asi tak kočka, jak se tam vleze, stočí, je to had? Kdyby opřel hlavu na volant, tak ano!
Bussi, i průměrně inteligentní člověk pochopil, jak je spaní na volantu myšleno. Buď jste to nepochopil, nebo rád slovíčkaříte. Co Vy na to?
No můžu s klidem říci,že usnu kdykoliv,když někde čekám.stačí mi minuta klidu.Onehdá u lékařky v čekárně,vzbudili mě,když se tam začal nějaký pacient hádat se sestrou u rentgenu.V tu ránu jsem nevěděl,kde vlastně jsem a minutu mi trvalo,než jsem se začal orientovat.V autě samozřejmě také,ale spíše položím hlavu dozadu.To se mi zavřou oči,opření hlavy už nevnímám.Při jízdě se mi to nestane,mám dost zodpovědnosti,dokonce ani tehdy,když mám za sebou jednu prohýřenou noc,třeba svatbu,jedu tříhodinovou trasu,pak zastavím na parkovišti,stačí půlhodina a pokračuji.Vše je otázka vůle.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.