Nejste přihlášen/a.
Myslím, že se pouze hledáš jako plno jiných mladých lidí. Někdo se prostě najde dřív, někdo později. Až "to pravé" přijde, poznáš to hned a pak uvidíš, jestli jsi na kluky nebo na holky. Nech tomu volný průběh a vůbec se tím nevzrušuj, ono se to poddá samo. Zbytečně si přiděláváš starosti. Máš před sebou celý život, proč si ho kazit nejistými dotazy. Odpověď přijde sama.
Zamilovávat se do učitelek v pubertě je normální. Já jsem např. v 5. třídě zbožňovala učitelku zeměpisu... A jsem na kluky...
Dej tomu čas, buď v klidu, uvidíš, že se to nějak vyvrbí...
Já asi nejsem normální ale stále víc dotazů je zde na toto téma a třeba ANONYM ten má jednou problém z penisem a příště zase s vagínou... Zrovna tak tento dotaz, dle mého názoru, nepsala 19ti letá slečna.
doplněno 06.04.13 10:51:Puberta je mezi 12-15 rokem. Je to období, kdy dívky a chlapci dospívají. Z dívek se stávají ženy a z chlapců muži. Vyvíjí se jak morfologicky, fiziologicka, ale také psychicky. Puberta začíná u dívek dříve u některých dokonce i od 9 let. U chlapců je puberta přibližně od 13 let. (zdroj: vaj.ic.cz)
U některých vybraných jedinců je to ovšem nekonečný příběh.
Ano, nikam nespěchej. Nepřemýšlej, nekombinuj, jen poslouchej své tělo a srdce. Hlavu moc ne. Ta ti bude říkat, že se to nemá nebo se to nehodí nebo že je to divné. To, že ses zamilovala do učitelek ještě neznamená, že jsi na holky. Může to být nějakou chybičkou ve vztahu dcera-matka a opačně. Lesbický vtah a orientace, to není jen o posteli a o těle. Je to soužití dvou lidí, ke kterému patří spousta činností, které spolu páry dělají a podnikají. Je to o životě, jehož součástí je i sex. Je to o tom, že u stolu jste dvě, dva, on a ona že jsou na procházce dva, dvě, v kině, na koupališti, v tělocvičně. . . . Není to jen o těle a posteli.
ja myslel, ze sexualni orientace je hlavne o tele a posteli. Ta telocvicna, koupaliste, kino apod, to je az pak Nejspis nebudete souhlasit, ale tak oni zijou.
predevsim proc pisete lesbicky vztah? At lesbicky tak i hetero vztah je o tom co ste psala, ale ze zacatku to vzdy zacina v jiskreni, pritazlivosti, coz mame v sobe zakodovane a aplikovane do sexuality. Je to proste prirozene.
A nevim kolik znate lesbicek vy, ja jich znam celkem dost a kazda do jedny je co se tyce sexu mnohem vice divoka, nez heteraci. AS kazda dava sexu mnohem vetsi vahu nez heteraci a i kdyz se vam to nelibi, tak je to fakt.
pises, ze o zadny vztah nestojis. V 19ti? to mi pride az moc divny. v tomhle veku vrou hormony a prave v tomhle veku mas mit kluky/holky, objevovat svoji sexualitu, svoje touhy, sny, zklamani abys pak na konci nasla sveho zivotniho partnera.
Pokud ovsem pises, ze v 19ti nestojis o zadnej vztah, tak bych prave rekl, ze je neco spatne u tebe, ale nedokazu z toho mala informaci posoudit co to muze byt. A jelikoz nejak tusis, ze neco neni tak jak ma, tak tvoje hlavinka snazi tento problem analyzovat a jsi zmatena i co se orientace tyce (podle meho nepremejslis jako lesba a jsi obycejna heterecka, jako vetsina z nas).
Nemela si v minulosti treba nejakej totalne zpackanej vztah? Mela si vubec nekdy nejakej vztah, nejaky chozeni apod?
ja kdyz byl malej kluk, tak sem taky nacapal svoje rodice, v ty dobe mi to prislo nechutny, ale to se nejspis stalo kazdymu. A myslim, ze problemy se sexualitou sem nemel (vztahy to je jina kava, to je podle vzoru - jednou si nahore jednou dole
ovsem co se tyce tebe,. tak nevim,.. mam z toho pocit, ze tam muze bejt i neco vic. Proc vlastne chodis na psychiatrii? Kvuli sobe? Kvuli tomu, ze to chteli rodice? O cem tam s nima mluvis? Sama pises, ze nevis jestli jen kvuli tomu, podvedome asi tusis, ze v tom je neco vic. Otazka je co? Beres nejaky leky?
doplněno 06.04.13 11:14: to je skoro jak vyslech, vid? samozrejme neodpovidej, pokud je ti to neprijemny, ci nechces apod. Ja se proste jenom snazim poradit, ale situace podobne te tvoje je vetsinou mnohem komplikovanejsi, nez aby se dala vysetrit jednou radou na poradte.cz . Muze to byt ovsem zacatek zlepseni, muzes treba prijit na to co je vlastne u tebe za problem, coz ani ty sama evidentne nevis a tudiz neznas ani pricinu. Ale neklesej na mysli, musis si verit, ze to bude ok
ty ale ubiras pozornost na tvoji orientaci. ja ti muzu rict, ze i po tech par zpravach tady muzu rict, ze ty lesba nejsi na 99%.
A i kdyby, tak je to prece jedno ne? Tohle neni dulezity, jestli se ti libi kluci, ci holky. Ja znam hodne lesbicek i hodne buzen (tak si oni sami rikaj) a urcite mi nepride, ze by nejak stradali, spis naopak mi pride, ze oproti nim sme v necem my heteraci masla )
Dulezity je, ze ty nechces zadnej vztah s nikym a to podle meho neni v poradku. Blazen ale urcite taky nejsi Treba se stalo jeste neco v detstvi a ty uz o tom ani nevis, lidsky mozek muze spatne vzpominky zatlacit tak hluboko, ze si je neuvedomujes, ale muzou a taky ze to tak ve vetsine pripadu je, ovlivnovat tvoji psychiku i cele telo. Treba je to vec, kterou si povazovala za nedulezitou, treba ne, fakt tezko posoudit kdyz te vubec neznam.
...třeba se teď soustřeďuješ na učení (kariéru) než na vztahy a vyhovuje Ti spíš samota a soustředění na učení. Píšeš, že si citlivější-tak asi hledáš někoho "inteligentního"aby sis nezkazila život nebo si byla prostě v pohodě, u normálních lidí. Někteří lidé hledají partnera půl života než ho najdou. Jestli máš čas na znamení zvěrokruhu ( tipuju že jsi ve znamení ryby, panny, blížence možná vodnáře) to Ti dost napoví o Tobě znameni-zverokruhu.najdis/... . Být Tebou tak se vykašlu na "prášky"typu depresiva a najdu si kluka -ale kluka "kamaráda"který by si s Tebou pokecal o učení nebo o blbostech- ne vážnou známost. Samozřejmě časem se to může změnit...Ve škole vždycky byly holky se kterými se dalo "pokecat "o blbostech, tak na vaší škole bude i kluk se kterým si poklábosíš. Kéž by mi zase bylo 19 jako Tobě , bral bych to hned...Myslim si, že lesba nejsi na 99%. Měj se a hodně úspěchů ve škole a životě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.