Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné se naučit zpívat?

Od: ja44442* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je možné se naučit zpívat.? Vůbec nevím, jestli umím zpáívat, možná jen něco málo a néé moc výšek! Je nějaký způsob, jak zjistím, že umím zpívat? Před ostatními lidmi se mi zpívat zatím nechce ( protože nevím jestli to umím )... PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud má člověk od narození hudební sluch,při troše silné vůle,peněz a trpělivosti - hlavně učitelky zpěvu - by se to mohlo za dva roky povést.

JABRAKA

hodnocení

0x

Ve škole nemáte hodiny zpěvu? Dle otázky předpokládám, že jste ještě na základce... Paní učitelka by Vám neporadila, neposoudila, jak na to jste? Určitě by věděla, a mohla event. doporučit, jak pokračovat, jak se rozvíjet... Určitě by věděla o nějakých kursech. Nebo by pomohla s výběrem, co by jste našly společně na internetu...

iz*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že je to možné. Poraď se s učitelkou hudební výchovy ve vaší škole, nebo se rovnou přihlaš do základní umělecké školy (už při přijímačkách zjistíš, jestli talent máš nebo ne).

axlik*
hodnocení

0x

V 99% případů je to možné :) taky se o to snažím...

luke237
hodnocení

0x
Jako nejrychlejsi zpusob zjisteni, jestli umis zpivat, mi pripada tohle:
  1. do sluchatek si pustis pisnicku, kterou chces zpivat
  2. budes mikrofonem nahravat svuj zpev (hudba nebude slyset, protoze ji mas jen ve sluchatkach)
  3. po skonceni zpevu si poslechnes jen ten svuj nahrany zpev
Vse muzes udelat na svem notebooku + sluchatka + nejaky mikrofon (treba ten od zabudovane nebo pripojene webkamery, nebo mikrofon zabudovany u nekterych sluchatek - zvlaste tech pro pocitacove hry).

adellin
hodnocení

0x
Ahoj mam stejny problem. Nevim jestli umim zpivat. Posledni dobou se zabyvam Tim ze si natocim svuj hlas a pak si to poslechnu. Naposledy jsem na karaoke party odzpivala pisnicku ktera se mi opravdu povedla a kamoska my rika ze zpivam nadherne,ale bojim se ze kdyz pujdu do nejake souteze ze mi reknou ze na to nemam...no Jo no je to tezky ale asi pred dvouma rokama jsem chodila asi rok do sboru a u prijimacek me vzali hned po druhym tonu co jsem odzpivala tak mozna nejakej talent mam ale musim si k nemu najit cestu. Zkus to taky :)
kirin*

Pokud Vás lidi chválí, proč to nezkusit (tu soutěž), za to nic nedáte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak se naučit zpívat
Otázky na téma karaoke party

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]