Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nebýt tak nervozní před přijímačkama?

Od: anonym00* odpovědí: 8 změna:

Zítra a pozítří píšu přijímačky na sš a jsem celkem dost nervozní, nevíte, co pomáhá, abych nebyla? :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, v této situaci je to úplně normální. Pokud jste se připravovala, tak je vše v pořádku. Jděte si brzo lehnout. Na stres je nejlepší čokoláda, ale ne hořká, z té by Vám mohlo být špatně (z vlastní zkušenosti). Zkuste Milku z karamelem :) nebo nějakou oblíbenou příchuť. Hodně štěstí na přijímačkách. :)

doplněno 21.04.13 18:10:

oprava: s karamelem...

hodnocení

0x

Ahoj, neděláš náhodou přijímačky na tento gympl ( gymzn.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Spánek, ořechy a sladké

(nejlépe hořká čokoláda nebo studentská pečeť).

doplněno 23.04.13 16:01:

Jestlipak se dozvíme, jak zkoušky dopadly ...

susenka*

No sice jsem nezaložila tuto otázku, ale já jsem se na gympl dostala. :)

hodnocení

0x

Dělala jsem přijímačky na SŠ v roce 1970 a mám to pořád před očima, jako by to bylo včera.

Učení už bylo dost, plete se to všechno dohromady, tak jsme se šly s kamarádkou projít k lesu. Při pokecu jsme zapomněly na problémy, vzaly jsme si s sebou i rádio, aby nás povzbudily pěkné písničky. Magne´táky ještě nebyly, rádio bylo něco jako menší kufr /Sokol/, ale svůj účel splnilo.

Pak jsme přišly k jetelovému poli a napadlo nás, že si pro štěstí najdeme každá čtyřlístek. Když najdeme, budeme přijaté. Ten rok byla čtyřlístků asi velká úroda, takže jsme našly. A ještě jsme si je mezi sebou vyměnily, že to štěstí bude ještě větší! *smich* A obě jsme následovně byly přijaty. Zlaté mládí!

Večer jdi brzy spát, nemysli na to, co Tě čeká. Já vím, lehko se to radí. Ale pokud ses opravdu dobře připravovala, nemusíš mít žádné obavy. Tak ať Ti to vyjde! Jaga. *placni*

ladaadal*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jsem neznal radu a byli jsme nervózní možná víc než synátor, tak nezbývá než jen napsat:

TAK UŽ TO MÁŠ ZA SEBOU. A jistě bez problémů.*palec*

anonym00*
hodnocení

Tak děkuju za rady, sice jsem byla nervozní, a to dost, ale vzali mě na oba gymply, tak teď jenom vybrat. :)

No tak to vidíš, blahopřeji Ti a myslím si, že ani ty čtyřlístky, co jsem radila, nebyly potřeba! *ua*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]