Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám písničku

Od: ajk* odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem,prosím Vás hledám písničku už dlouho, napadlo mě to zkusit ještě tady, jestli ji třeba někdo náhodou nezná :) je to 1:36 na tomto videu

:) zkoušela jsem zadat do googlu slovíčka co jsem pochytila ale nic mi to nenašlo, zkouším jenom jestli to nějakým zázrakem nebudete někod znát :) předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

V tom videu jsou minimálně 3, upřesněte čas...

Tak čas v otázce je, první řádek na konci 1:36.

Podle stylu a hlasu bych řekl, že to bude One Direction.

doplněno 04.07.13 18:40:

Ono to nepíše hodně lidí, píše to pořád jeden. A pořád ho označují za spamera *smich*

Je fakt, že to tato konkrétní písnička není, ale přijde mi to dost podobné.

ajk*
hodnocení

na tom youtube prve pise hodne lidi ze jsou to ti 1D ale me to moc neprijde, navic jsou nekteri uplne mimo a pisou ze je to ta jejich pisnicka what makes you beautiful, tak já nevím, nemuzu to absolutne nikde najit, i presto dekuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]