Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program joj plus

Od: gorro® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer víte někdo co právě vysílá joj plus je tam něco asi japonskýho či co ale v programu a všude to ukazuje Bučkovci. Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle programu ano ,ale nejdu tam nebť by mne zachvátila manžula a už bych se sem nedostal :D

hodnocení

0x

Legendárna pasť viz program

doplněno 05.04.13 21:30:

Pardon Legendárna päsť. tzn. Legendární pěst.

Mají to maličké a nevšiml jsem si té dvojtečky:D

doplněno 05.04.13 21:56:

Záleží kde jste ten program našel/našla.

Já jsem šel přímo na stránky televize JojPlus. Pokud je to aktuální změna (což nejspíš bude, když to není v EPG), tak to ostatní provozovatelé stránek s programem ani neví.

hodnocení

díky ale jak je možné když kliknu na váš program tak to ukazuje ten film a když si zadám nezávisle na váš odkaz program joj plus tak mi to ukazuje Bučkovce, jsem z toho jelen*sok*

doplněno 05.04.13 22:16:

ok díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]