Nejste přihlášen/a.
Chybný závěr: Každý nakonec zaplatil 9Kč, to je celkem 27Kč, a odečteme-li dvě koruny které má poslíček, vyjde nová cena pokoje 25Kč. Z rozdílu původní a nové ceny zbylo 30-25=5Kč, to také souhlasí.
Jakou korunu hledáte?
Každý z mužů zaplatil 9Kč, ale měl zaplatit 25:3=8,333 Kč - to je rozdíl 0,66666 Kč, od tří lidí je to tedy 3x0,66666=2Kč pro poslíčka, to také souhlasí...
Hop tvou otázku vyřešil, dám ti jinou - viz obrázek. Dotaz je: kam zmizel chybějící čtvereček?
Teď machruj ty.
Georges, mimo otázku. Ten atavar starého Brůny tense fakt povedl. :D Jo jo "bude Ti dobře jako mamince"
To je hezký, dalo mi to zabrat, ale mám to - mám sem napsat v čem je háček? Ale je to fakt dost dobrý!
Zatím prosím ne, ať se s tím potrápí i další. Fakt jsi na to přišel? Já ani náhodou, a to jsem si to i vystřihl a různě s tím posunoval po tom rastru, a nic. Řešení jsem našel na netu, ale stejně se mi to nějak nezdá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.