Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolikrát se denně mýt

Od: jirbar* odpovědí: 6 změna:

No já se kolikrát myji i vícekrát než 2x denně.

Co na tom, že ministerstvo myje auta i 2x denně. Vždyť to daňový poplatník zaplatí.

Těším se 100 Kč na mnoho vody, 100 Kč na žádnou vodu (sucho), 100 Kč na mytí aut, kdo si vzpomene na další.

zpravy.idnes.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Nebudeme platit ještě větrovné.

Stát na nic nemá ani na důchody a zdravotnictví. To jsme to dopracovali a podle všeho bude hůř.

lidus*
hodnocení

0x

čekám, že se lidi probudí. Přece nejsou ovce aby si nechali vzít peníze z platu. Jo jo to se to bere obyčejným lidem co moc nemají ale páni poslanci, soudcové ti se brání.Jsem v ID a tak nechápu- šetřit? Ano ale pokud jsme tak moc v pr... tak i já těch 280kč od nového roku oželím ale nemůžou sebrat chlapům co živí rodinu.

ar*

Liduš český národ a probudit se? No to snad ani nejde. Tady se bude čekat na Blanické rytíře :D Jak jednou řekl Karel Kryl "rejeme držkou zem" a platí to stále.

pt®

V jaké společnosti asi tito lidé vyrůstali? V jakém režimu asi studovali? Tak tam asi dostali základy ke svému rozhazování za vodu a když se nedostává, tak se to asi vezme, kde, no kde? Přece asi všem. Že by se nic moc nezměnilo? Jen se o tom asi neví. PT /stařenka/

hodnocení

0x

Tohle a spol... me neustale ujistuje v tom ze tech par lidi co znam co se zivi tak ze na danich odvadeji nula a min...jeste chvili budou podkopavat nohy tem malym dole..ma cenu jeste pak na ne makat.?

Standa grossu s Bakalou, LTO...pripada mi ze je nam skoro 20 let predvadeno jak v tom chodit...a my furt dreme jak lodky..

doplněno 31.08.10 02:28:

Me dostalo to kolik stoji zalevani kytky..cca 156 czk ..pani tam jdu delat hned a mile rad..:D

lidus*

hangar-vám asi také neřekli po 89 jedinou větičku-zhaslo se a odteďka se beztrestně krade. Hmm mě také ne a proto nic nemám, vychovali mě že krást se nemá a to byla velká chyba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]