Nejste přihlášen/a.
No já se kolikrát myji i vícekrát než 2x denně.
Co na tom, že ministerstvo myje auta i 2x denně. Vždyť to daňový poplatník zaplatí.
Těším se 100 Kč na mnoho vody, 100 Kč na žádnou vodu (sucho), 100 Kč na mytí aut, kdo si vzpomene na další.
čekám, že se lidi probudí. Přece nejsou ovce aby si nechali vzít peníze z platu. Jo jo to se to bere obyčejným lidem co moc nemají ale páni poslanci, soudcové ti se brání.Jsem v ID a tak nechápu- šetřit? Ano ale pokud jsme tak moc v pr... tak i já těch 280kč od nového roku oželím ale nemůžou sebrat chlapům co živí rodinu.
Liduš český národ a probudit se? No to snad ani nejde. Tady se bude čekat na Blanické rytíře :D Jak jednou řekl Karel Kryl "rejeme držkou zem" a platí to stále.
V jaké společnosti asi tito lidé vyrůstali? V jakém režimu asi studovali? Tak tam asi dostali základy ke svému rozhazování za vodu a když se nedostává, tak se to asi vezme, kde, no kde? Přece asi všem. Že by se nic moc nezměnilo? Jen se o tom asi neví. PT /stařenka/
Tohle a spol... me neustale ujistuje v tom ze tech par lidi co znam co se zivi tak ze na danich odvadeji nula a min...jeste chvili budou podkopavat nohy tem malym dole..ma cenu jeste pak na ne makat.?
Standa grossu s Bakalou, LTO...pripada mi ze je nam skoro 20 let predvadeno jak v tom chodit...a my furt dreme jak lodky..
doplněno 31.08.10 02:28:Me dostalo to kolik stoji zalevani kytky..cca 156 czk ..pani tam jdu delat hned a mile rad..:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.