Nejste přihlášen/a.
Myslím, že firmu žalovat nemůžete. Vím, je to nepříjemné, ale koho byste žaloval, kdybyste o Vánocích spolkl kost z kapra? Rybáře, prodavače, nebo nakonec ubohou rybu? /také se mi to stalo 2 x v životě, chirurgický sál, v krku to pak bolelo, špatně se mi polykalo, ale do týdne se to usadilo/. Když jsem před lety dělala v masokombinátu, občas tam přišek dopis /co vím, asi 3 x a v něm rozhořčený zákazník posílal hliníkové klipsy ze salámu či špekáčků, prý je našel ve výrobku. To bylo horší. Ale skončilo to tím, že obch. zástupce vyfasoval pěknou porci masných výrobků, za stěžovatelem osobně zajel, omluvil se za podnik a výslužku předal. Ty dobroty otevřely srdce i zatvrzelého stěžovatele. Vašemu problému se vyhýbám tím, že si majoránku pěstuji sama na záhonku, stříhám, přebírám a najemno drtím v kafemlýnku. Vím, že to nemůže dělat každý, ale domácí je domácí. A teď mi, prosím, na oplátku řekněte Vy, proč mi nejdou dělat odstavce a plácá se mi to všechno dohromady. Kruciš! Jaga.
Leda si výrobci postěžujte dopisem a to roští mu pošlete, aby viděl. Třeba Vám také něco dá. Hlavně, aby to nebyla zase sekaná!:D
V první řadě vám moc přeju, aby se vše co nejdřívě zahojilo a přestalo bolet.
Pak si myslím, že když firmě napíšete, co se přihodilo, že nějaký balíček jako bolestné a mírné odškodné dostanete.
Ale co mě překvapilo skoro stejně jako 4,2 cm dlouhý stonek majoránky, je možnost, že se to vůbec dá spolknout. Pane, vy nežvýkáte, vy to tam házíte jako lopatou.
"Antoníne, topiči elektrárenský, do kotle přilož..." Tohle jsem říkávala synovi, když v pubertě hltal jídlo. Bylo to možná učinnější než vysvětlování, že zuby máme na žvýkání a že v rozžvýkané potravě jsou enzymy, které jsou velmi důležité pro trávení. A že si možná už nepamatuje, jak se to učil někde už na základní škole, ale že se mu to v praxi připomíná, když (s prominutím) prdí a smrdí.
Máte velmi nepříjemnou zkušenost, ale myslím, že te´d už si další sousta v ústech přeberete důkladně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.