Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek?

Od: lilu* odpovědí: 8 změna:

Mám přítele,který mi pomáhá s problémy mého života.Za rok co jsme spolu,se ani nedá spočítat kolikrát už mi pomohl.Ale já nemám jak mu to oplatit,nemám peníze na drahé dárky,ani si nemůžu dovolit sním někam odjet,protože mám tři děti.Minulí rok to o vánocích nebylo ještě mezi námi tak vážné a tak jsem mu koupila,kosmetiku a mikču,ale letos bych chtěla něco,při čemž by pochopil,jak jsm mu vděčná za vše s čím mi pomáhá.Předem děkuji za typy.:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Zkuste učebnici gramatiky :D ne sranda.. Asi bych dárek zvolil podle jeho zálib, toho co má rád a udělá mu radost..Např. rád hraje tenis, tak nějaký oblečení, nebo rakety, nebo míčky :D jen blbý příklad :)

A to jak vám pomohl bych mu řekl narovinu do očí, asi to tak pochopí nejlépe :)

martina0*
hodnocení

0x

Co třeba romantická večeře? Vím, že to není zrona vánoční dárek, ale potěší to, myslím každého. Tam mu můžete říct, že jste mu za vše vděčná a jste ráda, že ho máte :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Vemte ho na koncert.Nebo do karaoke baru.Kde to můžete vyslovit do mikrofonu.Pak mu zazpívat.Ujetý ale originální:-D

figurek*
hodnocení

0x

kupte mu kurs na kapitánské zkoušky. Který chlap by nechtěl být kapitánem lodi? Základní kurs stojí kolem 2200,- , nadstavba asi 1500,-. *smich*

hodnocení

0x

Dárky jsou hezká věc,ale jen na pár chvil.Myslím,že jakási romance u večeře nebo jínákoli společenská záležitost kde vašemu příteli musí dojíd na 100pro co mu chce zděllit...:)Jen tak vyprázdníte své srdce správným směrem.

Pátrejte ve svých možnostech a určo se na něco příjde.

ladaadal*
hodnocení

0x

Kapitánské zkoušky - to mu může koupit zrovna pozemek na Měsíci. Já se přikláním k té večeři, eventuelně vlastnoručně vytvořený obídek by taky mohl zaujmout.

preteq*
hodnocení

0x

Co třeba romantická večeře ve dvou? To mi přijde jako dobrý nápad. A pokud to má být něco věcného tak asi záleží na koníčcích a zájmech. Nebo zkusit něco vybrat z nějaké nabídky - mužských vánočníc/... je všude plno

janiii
hodnocení

0x

A co takhle dát dětičky k babičce, a vyrazit na prohlídku pivovaru? My jsme byli před časem ve Velkých Popovicích, a mohu jen doporučit. Manžel byl nadšený, a já si to také užila :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]