Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smajlíky - vysvětlivky

Od: penti* odpovědí: 7 změna:

Prosím čtenáře těchto stránek o rozluštění smajlíků a radu, kde bych všechny vysvětlivky našel. Děkuji-penti-O:)

=-O :-D :) :( ;) :-P :-D :- hranatá závorka pacičky vpravo :- =-O :-*je větší :o8) :-$ :-! O:) :(:-X

:(

:-D

:(

:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady jsou snad všechny:

pixy.cz/...

penti*
hodnocení

-spider-Díky, díky, díky-penti-jsou tam jsou .

pepane*
hodnocení

0x

:) Klikni si nad rámečkem kam píšeš na zobrazit zkratky smajlíků.Vpravo.

Smajlíky - vysvětlivky
lidus*

Jak jsem stará, tak jsem blbá. Do dnešního dne jsem nevěděla, že ti smajlíci mají své určité funkce. A to jsem byla tak moooc ráda, že jsem se je naučila vkládat do textu. Díky za osvětu.*hej*

Liduško, nejste blbá, ale oba nevíme vechno, páč já taky čuměl kde je jaký text na zkratky a to byla doba, nežli jsem ho našel. Páč pro mě se musí napsat že je to oranžový text v závorce a podtržený. zde nahoře

*smich*

většina našich zkratek je vymyšlená jen pro Poradte.cz a spol :)

malvinka*

Mno, nutno podotknou, že jsou fešní.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]