Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retušování fotek

Od: name1 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně retušování fotek. V jakém programu, popřípadě na jaké stránce retušujete fotky? Ve photoshopu mi to nějak nešlo. Našla jsem úplně super stránku www.picmonkey.com a je tam možnost wrinkle remover, která je ale za poplatek. Takže nic. Mám taky program photofiltre, ale když retušuji, jsou občas vidět čáry kde jsem retušovala a to se mi nelíbí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já v Gimpu

hodnocení

0x

Pokud to nešlo ve Photoshopu, tak těžko budeš hledat něco lepšího. Ono, žádný program nepracuje sám a třeba u Photoshopu trvá dlouho, než se naučíš jak s ním pracovat.

Já osobně používám Zoner Photo Studio, na moje potřeby naprosto vyhovující program. Ale taky to chce trpělivou a pečlivou práci. Není to na jednou někam kliknout a ono to samo vymění pozadí. To neumí žádnej program.

name1
hodnocení

Právě na tom picmonkey.com stačilo jen kliknout na to wrinkle remover a už jsem hezky vyhladila obličej, ale problém je v tom, že je to placené a tak to nemůžu stáhnout :(

hodnocení

0x

Používám GIMP, nicméně to je program na úrovni Photoshopu, se kterým sis neporadila, takže by to bylo totéž :(

Podle mě to ale není o použitém programu ale o oku, rutině a praxi :)

hodnocení

0x

Spíš hledej nějaký online automat na opravu fotek, retuš jde naprosto dokonalá udělat i v Gimpu ale člověk se musí alespoň jako samouk snažit, nejde to hned a nejlepší si o tom něco pročíst...

Gimp je ideál, návodů je kupa, jsou free jako program samotný a nástroj je to úžasný...

iz*
hodnocení

0x

PhotoFiltre je dobrý program, retuše mi v něm jdou dobře. Ale "chvíli" trvalo, než jsem se je naučila ...

zvon
hodnocení

0x

Souhlasím. Gimp je zdarma. Jedina investice je trochu se v nem vzdelat... *cteni*GIMP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]