Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně retušování fotek. V jakém programu, popřípadě na jaké stránce retušujete fotky? Ve photoshopu mi to nějak nešlo. Našla jsem úplně super stránku www.picmonkey.com a je tam možnost wrinkle remover, která je ale za poplatek. Takže nic. Mám taky program photofiltre, ale když retušuji, jsou občas vidět čáry kde jsem retušovala a to se mi nelíbí.
Pokud to nešlo ve Photoshopu, tak těžko budeš hledat něco lepšího. Ono, žádný program nepracuje sám a třeba u Photoshopu trvá dlouho, než se naučíš jak s ním pracovat.
Já osobně používám Zoner Photo Studio, na moje potřeby naprosto vyhovující program. Ale taky to chce trpělivou a pečlivou práci. Není to na jednou někam kliknout a ono to samo vymění pozadí. To neumí žádnej program.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.