Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ranní nevolnost

Od: hajdukori odpovědí: 9 změna:

Je mi 15 let a každé ráno až na víkendy se mi chce zvracet, ve škole problémy nemám takže s psychikou to žádnou souvislost nemá, máte někdo zkušenosti? Jak se toho zbavit a podobně..Čím dříve vstanu, tím je to horší a jelikož jsem nastoupila na střední, nemůžu si dovolit chybět každé ráno.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bs
hodnocení

0x

Mě tohle dělá nízký krevní tlak. Pomáhá mi ráno se hodně napít, iontový nápoj, colu nebo kafe, čistou vodu ne, a nasnídat se.

hajdukori
hodnocení

Nasnídat se snažím, v pondělí to ještě tak hrozné není, ale od středy do pátku je mi ráno tak zle, že to prostě nejde.. jinak děkuji za tipy ;) určitě je vyzkouším, trápí mě to už přes půl roku.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Podle mě to souvislost s psychikou mít bude. Chtělo se ti zvracet ve všední dny i o prázdninách? Další možností je, že jsi nevyspaná, a proto se necítíš dobře. Zkus ráno, jakmile vstaneš, sníst 2-3 dětské piškoty nebo kousek suchého sucharu. Žaludek se uklidní. Snídaní si dej později. Nejez na noc těžká jídla, před spaním si vypij mátový či meduňkový čaj (vlažný).

hajdukori
hodnocení

Dobrý den,

o prázdninách jsem vyspávala do půl 9 nebo i do 10, takže když jsem se vzbudila bylo mi dobře. Problém sám zmizí každý den kolem 10té hodiny ranní a není po něm ani stopy, pravda je že nemůžu usnout takže pravidelně chodím spát ve 23:00 - 00:00. Každou středu navíc vstávám v 5 kvůli škole. Děkuji za radu :)

zvidavajanca*

Myslim, ze ted je docela jasne, kde je problem - chod stat driv, mej denne 8h spanku a bude lip.

hajdukori
hodnocení

Jenom se mi nechce věřit že kamarádky s otřesnou životosprávou tyto problémy nemají a přepadlo mě to zničeho nic..změním všechno co je ve starých kolejích, děkuji za rady ;)

life007*
hodnocení

0x

Dobrý den,

měla jsem na ZŠ i na SŠ stejný problém, ale u mě to souviselo s nízkou váhou (žádná anorexie ani bulimie). Ačkoli jsem měla velkou chuť k jídlu, měla jsem rychlé spalování a nepříbírala jsem. Bývalo mi každé ráno špatně, a když jsem málo spala nebo jsem nestíhala, bylo to ještě horší. Nikdy jsem nebyla zvyklá snídat. I když jsem vstávala o víkendu později, stejně jsem potřebovala tak hodinku, dvě klid než jsem byla schopná sníst první jídlo. Srovnalo se to až po dlouhých několika letech, kdy mě můj současný přítel naučil snídat.

Pro začátek bych poradila nařídit si budík o 5-10 minut dřív. Těch 5-10 minutek si v klidu ještě poležet v posteli, pomalu vstát, trošku se napít a později se třeba naučit i něco malého sezobnout.

Přeji Vám, ať se to brzy zlepší.

hajdukori
hodnocení

Dobrý den,

myslím že mám stejný problém jako jste měla vy, večer můžu mít na váze o 4 kila víc než normálně a ráno sou fuč.. už sem probém chtěla řešit i tím že nepůjdu spát vůbec, to by ale nic nezlepšilo. Vaši radu určitě zkusím, doktoři pomoct nedokážou protože jsem podle nich fyzicky "fit" a v krevních testech se nic neobvyklého nenašlo. Ke konci ZŠ jsem si na to i zvykla, ale po prázdninách je to peklo. Mockrát děkuji za pomoc ;)

hodnocení

0x

synovi(13 let)se to stávalo před prázdninama často(problémy ve škole nebyly,má skoro samé 1)až jsme šli k dětské doktorce,a byl jak bych to řekla "začervený"prostě měl ve střevech nějakého lumpa.spravily to dvě tabletky,jedna hned,druhá za 6 týdnů a má klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]