Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
udělal jsem si vizitky a vytisknul jsem si je na papír A4. Neporadil by mi někdo čím je mám nařezat aby nebyly na okrajích křivé? Když jsem to zkoušel stříhat nůžkama nikdy nebyly tak pěkně rovné jak originál vizitka od někoho jiného. Jsou na to nějaké řezačky? Děkuji
Řezačky na fotky, jsou dokonale rovné, ale dnes existují stejné řezačky i na papír. Je to taková desta s pravítkem a na něm jezdí čepelka. Jinak já to dělám ulamovacím nožem, pravítkem a šikovnýma rukama .)
Mám klasickou řezačku na fotky za pár korun (lidl nebo tesco, už nevím), a je super, řežu s tím i zalaminované papíry!
také přispěji trochou do mlýna. nevím kolik vizitek tisknete, ale když jsem si tiskl sto vizitek a potom jsem zjistil že v tiskárně mě vyjdou na polovinu oproti samodomo výrobě a v profikvalitě, tak bych se dnes už nějakým střiháním a řezáním nezabýval. ono dát někomu (nic ve zlém) "okousanou" vizitku nepůsobí moc dobře...
ostatně je to Vaše vizitka, tak by tak měla vypadat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.