Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké knihy vám v životě pomohly?

Od: kote* odpovědí: 11 změna:

Nějaké tïpy na dobré knížky ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Kniha ne,spíše knížka,ale vkladní.*smich*

lidus*
hodnocení

0x

nejvíc mi pomohly knihy Zdeny Frýbové-ty jsem četla při dlouhé hospitalizaci v nemocnici. ¨Ráda čtu Feuchtwangera, Hellera, Huga, Remarqa, spoustu dalších. Napište co upřednostňuje a určitě se dočkáte rady.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, záleží na tom, který žánr upřednostňujete. Je spousta krásných knih.

hodnocení

0x

Carnegie: Jak získávat přátelé a jednat s lidmi. Vřele doporučuji. *palec*Knih bylo moc a moc, ale tahle mě hooodně poučila.

khetti*
hodnocení

0x

Přečetla jsem hodně knih, ale v srdci mi zůstaly pouze "My děti ze stanice Zoo" a "Malý princ", a ještě jedna, o týrané holčičce (dle skutečné události) ale momentálně si nevybavuji název. *nevi*

kacenka13*
hodnocení

0x

Pro ženy určitě Barbara Wood - Panenky z ráje, Doktorka Samanta a trochu drsnější Noční vlaky, kdo četl, všude doporučuje...Jinak se mi moc líbili všechny 3 díly Bílé Masajky, jsou hezkčí než film

pepane*

Slabikář:D

Jinak Zdena Frýbová.Vždy pomůže od starostí.

pt®

Pepane, myslím, že je to 100% trefa. *palec* Nebýt slabikáře, neumíme číst a spousta knih by pro nás byla k ničemu. PT /stařenka/

amlim*
hodnocení

0x

Carnegye -,Jak se zbavit starostí a začít žít, Napoleon Hill-Myšlením k bohatství, Kyiosaki-Bohatý táta,chudý táta, Fl. Litauer-Osobnosti plus a mnoho dalších knih pro osobní rozvoj, finanční inteligenci a jednání s lidmi.;)

hodnocení

0x

Moje nej:

Betty McDonaldová - Vejce a já a Co život dal a vzal

Margaret Mitchellová - Jih proti Severu

a klasika - J.R.R. Tolkien - Pán prstenů, všechny 3 díly.

Když se tak dívám na ten výběr, vlastně můžu říct, že všechny jsou o naději a nevzdávání se.

jarmik*
hodnocení

0x

Nejvíc mi prakticky pomáhají příručky o osobním rozvoji, čtu jich průběžně docela dost. Když se podívám zpět, tak nejvíce mi utkvělo, co se psalo v následujících:

- o financích "Bohatý táta, chudý táta" - ta mi nasadila hodně brouků asi už napořád,

- o organizaci času "Snězte tu žábu" - jednoduchá, ale praktická,

- o výchově dětí "Líný rodič" - ona jde hodně za rámec výchovy, spíš je to o životě vůbec.

Tyto tři příručky bych se nebál doporučit komukoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]