nejvíc mi pomohly knihy Zdeny Frýbové-ty jsem četla při dlouhé hospitalizaci v nemocnici. ¨Ráda čtu Feuchtwangera, Hellera, Huga, Remarqa, spoustu dalších. Napište co upřednostňuje a určitě se dočkáte rady.
Přečetla jsem hodně knih, ale v srdci mi zůstaly pouze "My děti ze stanice Zoo" a "Malý princ", a ještě jedna, o týrané holčičce (dle skutečné události) ale momentálně si nevybavuji název.
Pro ženy určitě Barbara Wood - Panenky z ráje, Doktorka Samanta a trochu drsnější Noční vlaky, kdo četl, všude doporučuje...Jinak se mi moc líbili všechny 3 díly Bílé Masajky, jsou hezkčí než film
Carnegye -,Jak se zbavit starostí a začít žít, Napoleon Hill-Myšlením k bohatství, Kyiosaki-Bohatý táta,chudý táta, Fl. Litauer-Osobnosti plus a mnoho dalších knih pro osobní rozvoj, finanční inteligenci a jednání s lidmi.
Nejvíc mi prakticky pomáhají příručky o osobním rozvoji, čtu jich průběžně docela dost. Když se podívám zpět, tak nejvíce mi utkvělo, co se psalo v následujících:
- o financích "Bohatý táta, chudý táta" - ta mi nasadila hodně brouků asi už napořád,
- o organizaci času "Snězte tu žábu" - jednoduchá, ale praktická,
- o výchově dětí "Líný rodič" - ona jde hodně za rámec výchovy, spíš je to o životě vůbec.
Tyto tři příručky bych se nebál doporučit komukoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.