Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED osvetleni

Od: tucnak odpovědí: 5 změna:

Dobry vecer.

Nevite o nekom,kdo by mi vyrobil LED osvetleni papirovych modelu?lepim hrady a zamky a chtel bych je mit nasvicene.

Dekuji za radu

Jiri Tucny

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

0x

To je nejakej problem? Pokud se nikdo neprijlasi, poslu male - opravdu male schema a musi to zvladnout male dite ...

tucnak
hodnocení

to je prave ono.me se to nechce delat.nemam na to cas a radeji si to koupim,kdyz mi to nekdo vyrobi))

tucnak
hodnocení

to je prave ono.me se to nechce delat.nemam na to cas a radeji si to koupim,kdyz mi to nekdo vyrobi))

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím si,tučnaku,že ideální pro tebe by byla elektronická stavebnice VOLTÍK,umožňuje sestavit bez pájení řadu obvodů.

detsky-svet.nej-ceny.cz/...

JABRAKA

tucnak
hodnocení

Dekuji za tip.ale stejne,kdyby jsi o nekom vedel,kdo to udela,tak mi dej prosim vedet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]