Nejste přihlášen/a.
Jsem demééént Nejde a nejde...
Naštěstí sama o sobě vím, že v logice mám těžké mezery.. takže budeme pěkně v klídku, Liduš
Martino, já sem neumím dát obrázek, že se mi to nakonec povedlo ale trvalo mi to hodně dlouho a manžel se mi chodil šklebit. No co, my ženské máme zase jiné přednosti jak chlapi.
jéé, to je dobré... já asi na 2.pokus byla prudce inteligentní - povedlo se ...ale teď mám už nejmíň 4 marné pokusy a nemůžu to trefit...
jooo, mám to...
Jeden návod, prosím
Jojo, tenhle logicko-matematický oddíl jsem vždycky dělala až naposled, něco šlo, něco ne, jinak scio není problém:D Naštěstí se body naženou nečím jiným... já se snažím, ale pořád to nejde a už mě to nebaví Radši jdu zastřelit pár slepic
1 hnědá vlevo
1 zelená vpravo
2 zelená vpravo
1 hnědá vlevo
2 hnědá vlevo
3 hnědá vlevo
1 zelená vpravo
2 zelená vpravo
3 zelená vpravo
1 hnědá vlevo
2 hnědá vlevo
3 hnědá vlevo
2 zelená vpravo
3 zelená vpravo
3 zelená vpravo
3 hnědá vlevo
No a někdo přesto, že ví, že smí mít dvě stejné zasebou pouze v případě, kdy ve směru, kam ty dvě koukají, je mezera, jinak to nikdy neposkládá.. to nikdy nedá.. a nemožnost to o krok vrátit ho vytáčí :D
Takže rychlejš, než by poskládal žáby ručně, to "vyřeší":
Zkopírovat, F12 (nebo ctrl+shift+I nebo ctrl+shift+K), vložit do konzoly, odentrovat a vyřešeno
uff no teda jsem to bral jako takovou srandičku, ale nakonec jsem se musel zamyslet...
-dvě stejný žáby za sebou nesmí nastat
- před každým krokem se stačí podívat jestli v následujícím "nejdete do kopru" pak je to brnkačka
ale než si člověk připustí že bez systému to nepůjde - to bylo sexuálních pracovnic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.