Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herbalife-jak odstoupit od smlouvy

Od: marys167* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtěla bych ukončit spolulpráci s Herbalife, poradí někdo kdo už s tím má své zkušenosti? Má sponzorka se neozývá a na smlouvě je adresa do Francie či kam. Má se posílat nějaká žádost atd.? Jsem ještě ve zkušební době a měla bych mít nárok na náhradu za část kitu, který je ještě prodejný. Budu ráda za každou radu...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radeks*
hodnocení

0x

Já u nich prodával taky, nedařilo se mi, tak jsem skončil, ale nikam jsem nic nemusel posílat, prostě jsem přestal odebírat a prodal jsem to co mi zbylo. Poradkyně samozřejmě taky přestala komunikovat. Zatim mi nic nepřišlo, nikdo po mě nic nechce.. Je to více jak 4 roky...

marys167*
hodnocení

Díky za info, asi to budu muset nechat také být, protože moje sponzorka postě nereaguje, vybrala pěknou sumu za registraci, řekla, že mi s 5 zákazníky pomůže, ale "skutek utek" poslala mne na ankety a tím to haslo. Mě prodej absolutně nejde, takže to chci (nic proti výrobkům) ukončit.

radeks*

Jj přesně tak to bylo u mě, je mi proti vnucovat lidem něco a blbnut jim hlavu podle jakéhosi návodu.. určitě víte o čem mlůvím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]