Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace 2 písniček podle ukázek

Od: tealc* odpovědí: 7 změna:
Ahoj vsem,
moc prosim o pomoc z identifikaci skupiny a nazvu dvouch oblibenych pisnicek zrejme z 60-70 let. Mam to na Audiokazete a bohuzel neni popsana takze tapu. Potreboval bych nazev skladby a interpreta. Predem moc dekuji a pokud to nepatri do tohoto tematu tak se moc omlouvam a zadam o presunuti do toho praveho.
rapidshare.com/...
rapidshare.com/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jantar1*
hodnocení

0x
Fakt je tak velkej problém do vyhledávače google.cz napsat "písnička, ramaya""písnička, hafanana"a vyhledat si tu písničku sám? Spousta tazatelů zde služeb poradte.cz spíš zneužívá. písnička č. 1; písnička č. 2
Jedná se o skupinu Afric Simone a písničku Ramaya a Hafanana
tealc*
hodnocení

No kdybych vedel jak se ty pisnicky jmenuji tak to samozrejme problem neni ale pokud mam jen kazetu (viz popis) a na ni pisnicky ze 70 let tak si to v Google tesko najdu. Nebo snad uz vis o nejake verzi google ktery vyhledava podle melodii?! :) Mozna napred premyslej nez neco napises o zneuzivani fora ;) Jinak dekuji za identifikaci skupiny.
jantar1*
Čéče, pokud v písničce slyším"ramaya", napíšu to do JAKÉHOKOLI vyhledávače a hned první odkaz mi to vyhodí odpověď na tvoji otázku... tak pak asi bude těžko chyba na mé straně, hej? ;) Očividně ses moc nesnažil naléz svoji odpověď sám... a žádnej google, kterej vyhledává podle melodií k tomu nepotřebuješ.
tealc*
hodnocení

Pokud budu pisnicky ktere hledam, hledat podle slov co slysim v pisnicce (v tomto pripade jsem to zkousel. Jenze jsem slysel a hledal"ramaja"a nasel jsem plno jinych viz.

, i-legalne.cz/... takze jsem nasel prd :( ) tak my s toho driv hrabne nez najdu tu pisnicku. Takze mysto toho abych hledal desitky (nekdy stovky) slov co zazni v pisnicce, tak se radeji obratim na nekoho kdo ji pozna a identifikuje ji. To je podle me take smyslem vlakna"Poradte/Hudba"kde jsem to puvodne mel. Kdyz ji nekdo zna a uslysi ji, tak je to otazka 1 minuty nez napise jeji nazev (nebo skupinu). Pokud ji ale budes sam hledat podle slov co v ni zazni, nejspis pujdes"na rost"drive nez ji identifikujes. Proto jsem se obratil na sirsi okruh lidi (jeden ze smyslu internetu) kteri ji stahly (74 stazeni - jedna identifikace) a mezi nima ty ktery ji poznal a identifikoval. Ted jiz mam cele jejich album a tedy to splnilo svuj ucel, za coz Ti znovu dekuji. Tak doufam ze jsem Ti to dostatecne vysvetlil a muzeme ukoncit toto tema, a nechat tak Adminy aby ho mohly zreciklovat.
jantar1*
OK, asi máš pravdu. Některý věci beru jako automatický... a nechápu, že jiní je taky neví. A možná nás trošku dělí věk a písničky 60-70 let mě zasáhly více, než tebe... i když jsem v té době byl na houbách. Písničku Hafanana před pár lety přezpívala slovenská skupina Maduar. Do dnes si pamatuju, když to bývala novinka a hrávali ji v Esu s Terezou Pergnerovou (možná ho v té době už nemodarovala) ... tak tím se to možná trošku vyslětluje.
Pravda byla v esu a docela se ohrávala, nevim sice od koho ale vzpomínám si.
Mimochodem u tazatele byla vidět snaha a identifikace z ukázek je rozhodně lepší než z popisu videoklipu takže bych v tom už nevrtal ;)
aknel*
Úplně s tebou souhlasím-dcera roste,když mě vidí,jak něco hledám na počítači-kdo umí anglicky,nedělá mu problém *smich*,ale když vidí,jak anglický slovo píšu tak jak vyslovuju-může se umlátit smíchy*haha*Takže to co já hledám týden *plac*a pak se jí zeptám,má to za 5 minut.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]