Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozlacení sošek

Od: buddha odpovědí: 5 změna:

Mám pár sošek z přyskyřice v barvě hnědočervené a černé a moc se mi to nelíbí tak proto bych si je rád pozlatil.Ale vubec nevím jakou zlatou barvu na to koupit a taky aby nebyla moc drahá.Jedna barva mě zaujala a to zlatá císařská ale je moc drahá 30ml okolo 150 kč.Tak bych vás chtěl poprosit jestli s tím nemáte někdo zkušenosti.A ty levné ve spreji,tam se mě moc nelíbí odstín,chci aby se opravdu přiblížila k barvě zlata.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zkus tohle:

drogerie.kupteonline.cz/...

JABRAKA

buddha
hodnocení

Díky za radu,už sem myslel že mi nikdo neporadí.

Nevím ale jestli ta barva co mi radíš bude v odstínu kterou bych chtěl.Na barvách ve spreji bývá (nevím jestli vždy)stejný odstín barvy jako má vršek (ta zátka) na tym spreji a ten je spíš do hněda.A myslíš že bych to mohl použít na sošky?Nevím,ale nějak se mi ta barva moc nezdá,co myslíš?:)

babut
hodnocení

0x

Já teda nevím, ale když se ti líbí ta barva co se ti zdá moc drahá, tak si jí kup. Jak se říká z h vna bič neupleteš, nevím kolik bys jí spotřeboval, mě se nezdá drahá. Já jsem si kdysi kupovala zlatou barvu v drogerii na rámy, udělala se z toho taková kašička, ale časem to zešedlo. Kdybych měla možnost koupit plátkové zlato a uměla to, neváhala bych ani minutu.

buddha
hodnocení

Tobě se nezdá 150kč za 30ml moc drahá?Ve spreji je tam toho 5 x víc,to je jako bych kupoval jeden sprej za 750kč.Myslím si,že ty levné barvy jak píšeš asi časem všechny zešednou :( .Taky sem se díval na ty zlaté lístky (ty by byli asi nejlepší)ale když s tím člověk neumí,a koupit se dají i u nás.Díval sem se i na videa na youtube,ale netroufl bych si na to.Posílám jednu fotku se soškou ve zlaté barvě jakou bych si aspon představoval.

Pozlacení sošek
babut

To víš já když si kupuju francouzký perfém tak mě 30ml stojí i 1500 Kč, dám to a neříkám nic, prostě si občas udělám svátek. Tak bych to brala i u tebe, udělej si svátek a kup si kvalitnější věc. Přemýšlím nad tím plátkovým zlatem a asi by to bylo opradu nejlepší, to máš nadosmrti krásné, zlaté. Co kdyby ti to někdo ukázal jak se to dělá, znala jsem klempíře a ten to uměl, asi se to učili. Jestli máš šikovné ručičky tak to stačí vodkoukat. Taky by to chtělo nějaký štěteček, tím se to nabírá, já jsem to někde viděla ve filmu jak to dělali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]