Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifina ..

Od: 7849 odpovědí: 6 změna:

ahoj posim potřebuju pomoct ode dneška co sem zapla noťas tak mi nejde wifina, nevím co stím mám dělat,káždej den sem měla výběr wifiny a šlo mi to pořád normálně a ted nic neukazuje se mi ani žádná wifi ke které bych se připojila nevím co stím ..poradte děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemáš WiFi jenom vypnutou?

784978
hodnocení

ou to já nevím na druhým počítači mi to jde normálně ...a jak jí zapnu? a nebo jak to poznám?

Zapnutá WiFi je na notebooku obvykle indikována rozsvícenou kontrolkou na těle notebooku. A robněž tam je i malý spínač, který WiFi zapíná a vypíná. Třeba jako tady:

dsnimg.dell.com/...

vosikac*

Nějaká kontrolka ne NTB není, co svítí při zapnuté wifi?

78997

Děkuji už jsem to nějak udělala , na něco jsem klikla a už to jde ale děkuji za vaše rady :)

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Pokud jsi si jistá, že jí máš zaplou, jak píše kolega, klikni pravým myšítkem na ikonu připojení v pravo dole a dle OS klikni na diagnostikovat a opravit u W Vista nebo na odstranit potíže u W 7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]