Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podívejte se na krásné dudy

Od: ben® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dnes jsem dostal odkaz na krásné dudy, tak se o ten zážitek podělím. Jenom upozornění pro pány - nejsou dudy jako dudy. Toto jsou opravdu skotské dudy a krásná skladba. Zdravím!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pro mě je hezčejší

tahle .

04.04.13 00:29
hodnocení

0x

*srdce*

hodnocení

0x

bene, podívala jsem se s chutí znovu. A opět mi letěl hlavou obrovský obdiv k dramaturgii a produkci. Pohled na plnou obrovskou halu a vědomí, dát tohle všechno dohromady! Musel to být neskutečný tým. A neuvěřitelné obecenstvo! *palec*Vrcholem všeho toho snažení je obrovský umělecký zážitek! Skvělé! *hej* Určitě se najde band, který nehraje takhle notoricky známé skladby, ale nikdy nebudou mít takovou mimořádnou atmosféru, jaká je v sále ve vašem odkaze. Navíc to byla evidentně jen část obrovského koncertu. Obdivuji odvahu, s jakou toto organizátoři stmelili. Výsledek je úžasný!;) Děkuji.

moula*
hodnocení

0x

A co tydle dudy! jenpromuze.cz/...

Amazing Grace (česky též „Úžasná milost“) je křesťanskápíseň, jejíž slova napsal anglikánský kněz a bývalý kapitán otrokářské lodi John Newton a publikoval ji v roce 1779. Původní název písně byl „Faiths Review and Expectation“.

Melodie, podle které se píseň nejčastěji zpívá, se jmenuje New Britain, což je árie neznámého autora původem pravděpodobně z Irska.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]