Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná lektorka

Od: chloe22 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
asi od října minulého roku chodím na hodiny angličtiny (individuální výuka), které mám s nejmenovanou lektorkou. Už od začátku na mě působila divně, prvně jsem to sváděla na pocit, že se moc neznáme a že se nějak vyvrbí, ale s přibývajícím časem je divnější a divnější. Neustále a soustavně na mě civí, jak kdyby mě vždy viděla poprvé v životě. Včera, jakmile jsem přišla a zavírala dveře od učebny, hleděla jak pomatená, smyslu zbavená. I potom následně při poslechu jsem si všimla, že na mě civí takovým zvláštním pohledem, ani se neusmála. Mám z ní divný pocit a strašně nerada tam chodím. Chystám takové ty podprahové věci, nálady z lidí a pocity, takže to pro mě není lehké s ní i tu 1,5 hod. vydržet. To civění mi opravdu nepřijde normální. Vypadá, jak kdyby byla nějak nemocná nebo měla nějakou poruchu. Občas mi přijde i nesoustředěná. Nedovedu si to vysvětlit, je mi to hrozně nepříjemné a mám i docela strach. (vím, že lidé si mě často rádi prohlédnou, jelikož mám uhrančivý pohled a andělský vzhled), ale že by prostě jen tak na mě soustavně, ustavičně a intenzivně hleděla?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardino555*
hodnocení

0x

jo láska si nevybírá :)

chloe22
hodnocení

Pane bože :D to snad ne...

hop®
hodnocení

0x

Pokud Vám jde především o angličtinu, pak vyměňte lektorku, opravdu to vypadá, že by Vás raději učila jazykem než jazyk... ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Napadají mě dvě rady, a předem se omlouvám za upřímnost: Pokud tě to znervózňuje, prostě vyměň lektorku. Ještě předtím se ale zamysli, zda si to jen nenamlouváš, z tvého nekritického shrnutí vlastního vzhledu t na mě působí skoro tak, že máš možná trošku větší míru sebelásky, než je zdrávo, a takový lidé si často pozornost okolí jen vsugerovávají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]