Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dneska to běhá pomalu?

Od: milancukrar® odpovědí: 19 změna:

Připojení k poradtě dneska beží pomalu. Je to jen u mě, nebo i jinde?

Děkuji

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo jo,jsme na tom stejně.

hodnocení

0x

Sím pane učiteli, mě to dělá taky...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Ha, tak nejen u mě.

hodnocení

Kolegové, děkuji za uklidnění, páč já myslel že ti trpaslíci v poči stávkují. :)

lucinkaf*

mně stávkují také, přikládala jsem to zaneprázdněnému antiviru, ale po jeho ukončení se nic nezměnilo, takže trpělivost*placni*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Taky už jsem hledal zradu, mám to jakési přibržděné :)

hodnocení

0x

Zvlastni u me je rychlost jako vzdy hustodemonskykrutoprisne rychla...

raadek*
U mě z mobilu klasický průměr. R.

marenka*
hodnocení

0x

Díky moc za tenhle dotaz. *modla* Já už kvůli tomu defragmentovala, vyčistila soubory, registry, podívala se, jestli nejsou k dispozici nové ovladače a dumala co ještě můžu provést. :D Tak už alespoň nemusím pátrat. *ua*Možná to je kvůli tomu spamerovi, co sem odpoledne nalezl? *nevi*

lidus*

Díky, že tu jste, já spustila i antivir.

hodnocení

0x

A já jsem se bála, že jsem něco pokazila :D

lidka*

Také jsem raději z poradny utekla - myslela jsem, že zase nějací vetřelci. :D

hodnocení

0x

od cca 17 hod někdo nebo něco cucá hodně dat, dobrá zpráva je, že to není na poradte.cz, špatná zpráva, že nevím kde a jdu to pomalu začít zjišťovat :-D

hop®

O.K., dík za info! *drzim_palce*

raadek*
Možná nějakej hacker nedostal požadovanou odpověď nebo Moldavani přelezli bránu. R.

odstřelil jsem 2 vykradače dat, tak uvidíme jestli se to srovná během 2 minut nebo ne... ňáký amazonaws.com

doplněno 18.08.10 23:17:

možná to lehce pomohlo, ale není to ono, zaúkoloval jsem technika - uvidíme na co přijde :)

18.08.10 23:55
hodnocení

0x

*ee*

mil®
hodnocení

0x

Taky jsem včera vyčistil kdeco a furt to šlo pomalu, v této chvíli to jde taky nic moc. Admine držím palce. Dej mu co proto*palec*

nájezd ukončen, pár jsem jich zablokoval, ale možná to ustalo samo - nejsem si jistý *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]