Nejste přihlášen/a.
Dneska mi nějak došlo, že moje kámoška má narozky a já pro ní nemam dárek.. :D Takže bych potřebovala poradit, co jí mám vůbec koupit.. Něco maXimálně do 2OO,-Kč.. to je můj aktuální stav kasičky.. :D Předem děkuju..
Nejmilejší dárek jsem dostala od svojí ségry, je to víc jak pět let zpět. Plyšový medvídek v mikince s kapucí, nádhernej. Kouká na mě v kuchyni a každý den si na ségru vzpomenu. Dokonce je mi milejší, než třeba parfém, protože parfém vyplácám a je po, kdežto méďu mám pořád. A nezáleží na věku, medvídka dostala ode mne i moje babička, které bylo tenkrát 70 let a má ho pořád na posteli.
Nejsem zastánce dárků, když osoba není výdělečně činná. Ale pokud totak máte zavedeno tak kupte něco, co udělá kamarádce radost, vy jí znáte nejlíp. někoho potěší kosmetika, jiného bižuterie a nebo ty krásné kamínky jako má PT.
doplněno 18.08.10 18:49:Přečetla jsem, že obrázek je z netu ale ty jsou k sežrání a to i přesto, že nemám ráda výstavky co se na nich musí utírat prach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.