Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Water marbling... jak na to?

Od: kristynka102* odpovědí: 5 změna:

Ahojky prosím o radu!Dnes
jsem koukala na water marbling docela mě to zaujalo a chtěla bych to zkusit jen jsem absolutně nepochopila do jaké vody
či tekutiny se ty laky zakapávají...má s tím některá z Vás zkušenosti
?Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina77*
hodnocení

0x

Zkusenosti nemam, protoze na tenhle proces bych asi nemela trpelivost, ale par clanku jsem o tom precetla a lak se kape do normalni vody, resp. nejlepsi je pry destilovana, ale v zasade je to asi jedno. Vetsi problem bude zrejme najit lak, ktery bude spravne fungovat. Dej pak vedet jak to slo a kdyztak hod obrazek jak se nehty povedly.

kristynka102*
hodnocení

moc dekuji za radu :) ja prave delam modelaz nehtu a tak sem tak ruzne pokukavala co by se na tech nehtech dalo jeste udelat az sem narazila na tohle :) ale kdyz jsem to zkousela doma tak se mi laky nerozpijely tak jak bych potrebovala :) nevim jestli neco delam spatne nebo je chyba v lacich.. nakoupim novy a uvidime :)

katerina77*

Vsude psali, ze najit lak, ktery se ve vode spravne rozpiji a nepada ke dnu je zdlouhavy proces, takze zrejme je to typem laku a ne rukama :)

kristynka102*
hodnocení

a kde ty jsi o tom nasla informace? ja to nikde skoro nemuzu najit v Cechach to snad nikdo nedela :)

katerina77*

Ceske stranky jsem nevidela zadne, vsechno v anglictine.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]