Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Revizor čsad

Od: sonik12* odpovědí: 3 změna:

dobrý den,mohl by mi někdo poradit-syn dne 19.3. se prý při kontrole jízdenek na autobusové lince neprokázal platnou jízdenkou-má studentskou průkazku na kterou jezdí ,resp jezdil,byla mu odebrána s tím že neplatná ,jezdil na ni čtyři roky,čtyři r.oky mu na ni řidiči prodávali jízdenku se slevou,odmítl zaplatit,protože není výdělečně činný a třista korun u sebe neměl,nebyl mu vypsán žádný pokutový bloček ani potvrzení o odebrání průkazky,byly tam jeho ůdaje ,adresa školy s razítkem,tudíž ji mohl kdokoliv použít.nyní přišla složenka na zaplacení částky třistačtrnáct korun.máme zaplatit a poté se domáhat vysvětlení,může mi někdo poradit.má revizor právo odebrat průkazku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Kdo vystavil složenku, Dopravní podnik? Pak složenku uhradit, aby nenaskakovalo penále. A pak se pídit, a popřípadě chtít částku zpět. Kdoví, jak to bylo. To je můj názor, PT /stařenka/

sonik12*
hodnocení

TAKY JSEM SI TO TAK MYSLELA,RADĚJI ZAPLATIT A PAK SE PÍDIT,ALE V AUTOBUSE S NÍM JELO VÍCE LIDÍ I BRATR.

pt®

Na vše mají být dva svědci. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]