Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věková hranice v kině od 15 let

Od: patricia* odpovědí: 6 změna:

S kamarádkou chceme jít na film Spring Breakers a je od 15 let, ale ještě nám nebylo 15, mě je 13 za dva týdny 1č a mojí kamarádce je 14. Myslíte si, že nás tam pustí? Nevíte v jakém kině jsou hodně tolerantní? Já vypadám dost staře tak na 16, ale bojím se, že po nás budou chtít občanky, poraďte mi prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

doplněno 03.04.13 17:00:

Sice na tom půlka kin nijak nelpí, ale nevím, zda je pro čtrnáctileté děti vhodný film plný plonahých umělých koz a "cool"výrazů...

doplněno 04.04.13 15:14:

Věkovou hranici určuje distributor filmu, ale za jakých podmínek, to vážně netuším...

luke237
Kdyz se tady ta otazka objevila posledne, tak jsem hledal, kdo urcuje to oznaceni a na jakem zaklade a nic se mi nepodarilo najit :(
luke237
Taky jsem tenkrat nakonec dospel k zaveru, ze vekovou primerenost urcuje distributor, i kdyz jsem nedokazal najit zadny predpis, ktery mu to narizuje a kriteria, podle kterych se ma ridit.

hodnocení

0x

Nebudeš mi věřit, ale určitě o nic nepřijdeš, když ty 2 roky počkáš.

Ačkoliv - byla jsem na tom kdysi podobně. U babičky na vesnici dávali v místním kině tehdy film Dokonalé manželství. Vůbec na nic se z něj nepamatuji, jen na ten název. Udělaly jsme si s kamarádkou drdoly, neuměle se přimalovaly, takže jsme rázem vypadaly jako vyžilé štětky! :DA pustili nás. To víš, na vsi byli rádi za každého platícího diváka. Lístek tehdy stával 2 - 3 koruny.

A co bych za to dneska dala, kdyby mě nechtěli pustit na film od patnácti! *mala*

Záleží opravdu, na jakého uvaděče narazíš. Jaga.

jirbar*
hodnocení

0x

To víš že Tě pustěj. V kantýně si koupíš cigára a flašku rumu.

Kšeft je kšeft.

buss
hodnocení

0x

Ale tady nikdo není ten co pouští do kina u vás, tudíž nikdo neví jak se obskuha zachová, Když od 15 let, tak si počkej. To jako nalijí mi pivo, když nemám 18 a pod.? Ale u tady tě pustí, tož do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]