Nejste přihlášen/a.
Z nerozvážnosti jsem vyplnil registrační řádky na Badoo, protože jsem chtěl vědět, co mi píše spolužačka a od té chvíle mně Badoo obtěžuje svými nesmysly. Co mi píše spolužačka, jsem se nedozvěděl. Poraďte, jak se toho zbavit.
1. Klikneš na Nastavení (vpravo nahoře)
2. Klikneš na Smazat profil (levej sloupec, poslední položka)
3. Vyplníš heslo (a kdyžtak důvod) a odešleš
To myslíte vážně s tím bodem "3"?! Vždyť tak někomu poskytnete heslo do své e-mailové schránky. Já jsem se nikde neregistroval ani nepřihlašoval, přesto jsem se po návštěvě Badoo.cz dozvěděl, že jsem již přihlášený a mám svůj profil!
Co s tím, dokonce Vám umožní získat zapomenuté heslo zpět, pokud chcete zrušit profil ale to je nejspíš zase jen způsob, jak z Vás to heslo dostat, tedy prostřednictvím poskytovatele schránky...
"To myslíte vážně s tím bodem "3"?! Vždyť tak někomu poskytnete heslo do své e-mailové schránky." - je všeobecně známé, že by člověk neměl mít stejná hesla..heslo se uvádím pro ověření, že profil maže logicky oprávněná osoba.. prostě heslo zadej a pak si ho na emailu změň.. Taky mi pořád chodily maily, že mi tam někdo posílá zprávu, ale je to něco na způsob spamu ptže mi nikdo z lidí, kterejch jsem se pak ptala, jestli mi psali, nepsal...případně ještě zkus před smazáním profilu mrknout do nastavení, jestli tam někde je zasílání info na mail a odklikni, že nechceš..
Také přišel mail z Badoo, že mi kamarádka posílá zprávu. Pokud bych si jí chtěla přečíst, tak po měli chtěli vyplnit formulář. Jelikož už spolu nekomunikujeme 3 měsíce, tak jsem nic nevyplnila. Během týdne přišel další mail a za další týden třetí. V mailu je uvedeno, že pokud si nepřeji zprávy zasílat , tak kliknout ZDE. Ocitla jsem se opět na začátku. Kamarádce jsem poslala mail, že pokud něco chce, tak ať mi napíše přímo, protože se nehodlám kvůli ní někde přihlašovat. Máme možnost si spolu vyměnit mail, psát nebo volat na Skype, telefonovat, dokonce i osobně setkat. Také nevidím důvod, proč něco vyplňovat. Seznamky na internetě nenavštěvuji.
doplněno 11.10.10 20:25:Zapoměla jsem se zeptat. Pomůže mi v Emailu - blokovat kontakt?
O tomhle už se psalo dávno,nikdo z vašich známých vám neposílá žádnou zprávu,je to jen spam,který je automaticky rozesílán na všechny mailové kontakty,které máte v adresáři.Nic neotvírat,nepřijímat,nereagovat.Pokud vyplníte registraci,automaticky se spam a toto "pozvání" či "zpráva" rozesílá zase dál na kontakty,které máte uloženy vy.A tak dál a dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.