Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co do sangrii?

Od: mariskam* odpovědí: 3 změna:

Dostala jsem k narozeninám flašku sangrii a někde jsem slyšela že se to může podávat i s ovocem ...tak jsem se chtěla zeptat s jakým?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

;)Vše co doma máte.Kousky melounu,hr.víno,plátky banánu,třešně,kousky broskve-nektarinky.Pár kostek ledu a dlouhou lžičku na vyndavání ovoce.Prima pití na letní večery.Nechte si chutnat.

doplněno 14.08.10 19:08:

recepty.vareni.cz/...

Zde můžete vybírat.

google.cz/...

hodnocení

0x

Nejlepší je meloun, hroznové víno, nektarinky, limetku, ananas, banán já nedávám, ten se rozmáčí rychleji. Já přidávám lžičku vanilkového cukru, a trochu vodky, popřípadě rumu. Hodně ledu, a podávat ve vysokých sklenicích s brčkem, dlouhou lžící a ozdobené kouskem limetky, či citrónu. Ten alkohol být nemusí, je to dobré jen v Sangrii. Hodně se to pije ve Španělsku, ale ta Sangrie z našich supermarketů se s tou španělskou nedá rovnat.

chelsi*

Přesně tak. Ve Španělsku to majou luxusní*dril* Hned bych se tam vrátila, nejen kuli sangrii :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]