Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte kde bych to mohl sehnat?

Od: delavega odpovědí: 4 změna:

Nevíte někdo kde bych mohl koupit tuhle nebo podobnou keramickou sochu,vysokou 40-50cm?*nevi*

Nevíte kde bych to mohl sehnat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To mi připadá jako stylizovaný čínský drak, nebo pes Fu, zkuste prodejny s orientálním zbožím nebo s Feng - šuej předměty.

feng-suej-esoterika.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Příjde mi to děsný kýč ale takové věci se prodávají u nás v Olimpii Brno v obchůdku s orientálním zbožím.

delavega
hodnocení

Ano,máte pravdu,je to bud čínský drak nebo pes fu.V brně Olympii vím o jednom obchudku,ale tam jsem viděl všechny sošky dřevěný,nebo máte na mysli jiný obchod?*nevi*

lidus*

delavega-já v Olympii nebyla nejméně půl roku ale sošky tehdy měly i keramické. Ten obchůdek byl poznat už na první pohled a voněly tam vonné tyčinky, jestli se nepletu tak poblíž bylo nějaké občerstvení.

doplněno 13.08.10 14:25:

Zkuste v Brně Futurum a Špalíček-obchůdek s názvem BATAVIA, nebo mě napadlo poblíž zelného rynku směrem na Šilingrák (nevím jistě asi Starobrněnská) obchůdek TIBET.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]