Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodejci skleněných náušnic - středověké trhy

Od: martinaa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer všem, mám na vás prosbu. Nepotkal někdo z vás na středověkých či podobných trzích prodejce skleněných náušnic a přívěsků? Jde zřejmě o manželský pár, už týdny hledám na netu, ale nic, co by jejich práci odpovídalo. Nabízeli hlavně náušnice ve tvaru různých zvířátek, hodně delfíny, šneky a berušky, a potom vtipné - piva či spermie. K náušnicím měli většinou i odpovídající přívěsek a krom těchto šperků měli v nabídce i větší skleněná zvířata či úplné miniatury. Výrobce (pán) byl velmi šikovný a některé figurky tvořil i před lidmi.

Možná si někdo vzpomene... moc děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

fler.cz/... nemohlo by být? :)

martinaa*
hodnocení

Není, ale přesto děkuji:)

hodnocení

0x

johanes-sklo.cz/...

něco takového?

martinaa*
hodnocení

Děkuji, tuto stránku jsem také našla, je to vcelku podobné, ale nejsou to oni:( Zřejmě nemají žádnou stránku ani fotky výrobků... škoda, budu muset počkat do dalšího vinobraní*nevi*

sebod*

marti. Pořadatel akce, na které jsi je viděla, by Ti nepomohl? Většinou stánkaři platí za místo. A dlouho dopředu si místo písemně zajednávají. Na objednávce místa bývá napsáno co budou prodávat a je tam jejich kontaktní adresa. A jestliže jezdí po akcích delší dobu, tak už je mívá pořadatel "v paměti".

martinaa*
hodnocení

No jo, to je vlastně fakt... a u pořadatele jsem byla dokonce jeden čas zaměstnaná, že mě to nenapadlo!*zed*

Moc děkuji*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]