Dobry den presla jsem na skolu a chtela jsem zacit od zacatku jenze se to zvrtlo protoze jsem se nezdravila s jednim frajirkem a kazdy si ted o me mysli ze jsem ticha a ze nemluvim, kluci si ze me delaji srandu a holky me pomlouvaji je tu opravdu jen par holek se kterymi se bavim ale ja bych to chtela zmenit.Jak jim mam dokazat ze takova nejsem a ze se dokazu normalne bavit,unavuje me to a uz to nezvladam...A jeste bych se chtela zeptat jak se zbavit jednoho kluka...neustale mi rika ze me miluje a furt se ke me lepi jenze me se nelibi a nemuzu ho ani vystat.Prosim poradte...predem dekuji za odpoved
Proč se chceš měnit? Kvůli tomu, že tě pár slepic pomlouvá? To snad ne. Pokud si o tobě všichni myslí, že jsi tichá, tak prostě buď hlučná, chovej se tak, jak to umíš. Normálně se bav a hotovo...
A k tomu klukovi - řekla jsi mu hezky nahlas, že tě obtěžuje a ať se na tebe nelepí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.