Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to tu funguje - hodnosti?

Od: chelsi* odpovědí: 11 změna:

Jen mě zajímá, jak to funguje s tou hodností tady? Nějak jsem se to tu nedočetla*nevi* Takže, ví to někdo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bylo to tady diskutováo mockrát. Projdi si poradnu najdeš vše. Body získáváš podle počtu ohodnocených odpovědí a v závislosti na procentech ohodnocených a odpovědí které jsi odeslala. Je potřeba se této bohulibé činnosti věnovat jak ti čas dovolí, protože počase se ti body začnou zase odečítat (po roce) aby bylo hodnocení objektivní. Uvedu třeba sebe, kdy jsem byl ještě nedávno v TOP 15 a teď jsem kdesi v polovině tabulky a to jen proto, že jsem pravidelně neodpovídal jak tomu bylo dříve. Ať se daří

chelsi*
hodnocení

Ah, dobré, děkuji :)

hop®
hodnocení

0x

Chelsi, vzhledem k mému názoru na Tvoje IQ věřím, že když si v oranžovém menu pročteš Dárky, Statistiku, Registraci a Pravidla, tak určitě 99% z principu této poradny pochopíš. Já sám jsem skončil podle mého odhadu někde na 80%, a to ještě netuším, co všechno mi zůstává utajeno! ;)

chelsi*
hodnocení

Já to četla, tedy myslím. Třeba budu jednou něco víc, než student :D

hop®

Určitě, věřím Ti! Je tady spousta tazatelů a tazatelek ve Tvém věku, kteří (které) ohodnotí spíš Tvůj názor (protože se mezi lidmi v tomto věku pohybuješ a znáš jejich názory i problémy), než ten můj, v něčem možná rozumnější ale určitě pro spoustu mladých lidiček trochu staromódní! ;)

chelsi*
hodnocení

Nu nevím, moje názory většinou stojí za prd :D

hop®

Jj, to je přesně on! *smich* Tenhle Tvůj názor, že "Tvoje názory stojí za prd" opravdu stojí za prd!

Kurňa, chceš mít uši jako slon a tady Ti schází kousek zdravého sebevědomí? ;)

chelsi*
hodnocení

To ju, ale já si nevěřím, prostě ne. To jsem já, od mala se po mě chtělo, abych podávala super výkony a to já nedokážu*nevi* Ale to je jedno, koho by to zajímalo, nějaký moje životní problémy zase*zed*

hop®

Chelsi, zase kecáš nesmysle! :(;)

Chápu, že když se po Tobě chtěly hvězdný výkony (rodiče mívaj velký ambice ohledně svejch potomků a nedokážou pochopit, že i jejich děti jsou jen lidi a ještě k tomu po těch rodičích), tak máš trošku rozhozený svoje zdravý sebevědomí. Možná to vysvětluje i snahu po odlišení těma Tvejma "sloníma ušiskama". Super výkony umí Superman, a to stejně jen ve filmu. V životě má každej člobrda svoje přednosti i svoje chyby, a vovovo tom to je. Víš jaká by to byla tady na tom světě nuda kdyby všivhni byli dokonalí?! *blee*

doplněno 11.08.10 23:44:

*všichni

chelsi*
hodnocení

Já vím nu, ale tak s tim nic neudělám, prostě jsem jaká jsem, někdy vadná, ale jsem :D Já jsem ještě dokonalého člověka nepotkala, i když jsem myslela, že jo, tak teď vím, že ne. Chtěla bych znát budoucnost, ale já ráda překvapení, tak si to nechám jako překvápko :)

chelsi*
hodnocení

Dnes jsem se tu dočetla, jak to tedy funguje. Nevím jak ale nějak se mi to tu celý spřehodilo a najednou odkaz hodnosti, tak kliknu a tam to bylo, ale normálně tu není, nebo ho nevidím *nevi* Takže už jsem moudřejší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]