Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Význam olizování cigarety

Od: kemo® odpovědí: 6 změna:

Proč si někteří kuřáci před zapálením cigarety,cigaretu celou olížou? Jaký to má význam?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

;)Ritual,zlozvyk atd.

ukulele*
hodnocení

0x

většinou se olizuje, ta spojená část z doby, kdy bývalo lepidlo na cigaretový papír nekvalitní a cigarety se rozlepovaly

hop®
hodnocení

0x

Někdo to zdůvodňuje tím, že vlhčí kouř líp chutná, někdo tím, že cigareta pomaleji hoří, já sám to nedělám tak nevím...

Z doby, kdy jsem kouřívala, si pamatuji, že jsem cigaretu taky olizovala. Bylo to asi před 25 lety, kouřili jsme startky bez filtru a ty bývaly strašně vysušené, tabák se z nich volně sypal. Olizovali jsme je opravdu kvůli zvlhčení. Definitivně jsem přestala kouřit před 11 lety, ale ke konci jsem kouřila zelené Mistralky (mentolové, jemné, tenké dlouhé cigarety) a ty jsem určitě neolizovala. Byly hrozně dobré. Slyšíte závisláka? Nedej bože, abych to ještě někdy vzala do ruky. Vezla bych se znovu.

Pro vtipálky upřesňuji, že celý text pojednává o cigaretách.

jahoda*
hodnocení

0x

Jak zde zaznělo, jedná se zřejmě o zvyk / zlozvyk.

Já jsem nekuřák, takže toto neprovádím :)

1jara*
hodnocení

0x

Když jsem kouřil Marsky které dlouho ležely v obchodě tak byli strašně suché. Olizoval jsem je právě kvůli tomu aby trochu zvlhly .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]