Nejste přihlášen/a.
Proč si někteří kuřáci před zapálením cigarety,cigaretu celou olížou? Jaký to má význam?
Někdo to zdůvodňuje tím, že vlhčí kouř líp chutná, někdo tím, že cigareta pomaleji hoří, já sám to nedělám tak nevím...
Z doby, kdy jsem kouřívala, si pamatuji, že jsem cigaretu taky olizovala. Bylo to asi před 25 lety, kouřili jsme startky bez filtru a ty bývaly strašně vysušené, tabák se z nich volně sypal. Olizovali jsme je opravdu kvůli zvlhčení. Definitivně jsem přestala kouřit před 11 lety, ale ke konci jsem kouřila zelené Mistralky (mentolové, jemné, tenké dlouhé cigarety) a ty jsem určitě neolizovala. Byly hrozně dobré. Slyšíte závisláka? Nedej bože, abych to ještě někdy vzala do ruky. Vezla bych se znovu.
Pro vtipálky upřesňuji, že celý text pojednává o cigaretách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.