Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo kolik je této moderátorce let.Nikde to nemužu najít,její datum narození.
Bingo, já jsem to našla
dedek: kolik je vám let?
Eva Brettschneiderová - Machourková: 40.
ceskatelevize.cz/...
Jo a ten chat byl v roce 2004, takže správně je to 46.
Že by hádka o poslední slovo?
Na jaký roky? To přeci není žádný ěk. Jo, kde jsou ty časy, kdy padesátiletého Vrchlického oslovovali Vlebný stařec. Ale že vypadá dobře, to podepíšu. (Akorát že jsem pod její taktovkou vypadl hned v prvním kole, zatímco pod Alešem jsem vždy postupoval nejméně třikrát. Ale to není její vina, měl jsem vědět Kaledonské hory.
Kaledonské hory. , anglicky North West Highlands _ pohoří na severu Skotska; v otázce byla v podstatě ta druhá část za pomlčkou a měl jsem říci tu první, českou část. Soupeř to taky nevěděl, ale byl to latinář a věděl, že Caledonia bylo latinské označení severního Skotska a tak si to odvodil a vyhrál.
Stejně jsi dobrý, že jdeš "s kůží na trh" - já jsem odjakživa zmrtvolená trémou a před kamerou bych nevěděla ani to ukulele
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.