Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eva Machourková (Brettschneiderová)

Od: juana* odpovědí: 17 změna:

Nevíte někdo kolik je této moderátorce let.Nikde to nemužu najít,její datum narození.*nevi*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nikde fakt není ani zmínka o jejím věku *nevi*

martinp

tak tahle dama ste sem byl vzdycky hotovej, pamatuju ji jeste kdyz uvadela za totality nejakej televizni dispecink ,nebo neco takoveho

hodnocení

0x

Dočetla jsem se, že má 26letou dceru a skoro 5letého syna (7 let je vdaná). Rok narození nikde.

hodnocení

0x

Myslím, že mezi lety 1963 - 1966 je narozena, jednou jsme to s kamarádkou probíraly. Přesné datum nikde není. Je to velmi krásná, příjemná a nestárnoucí moderátorka.*palec*

hanher*
09.08.10 21:20

Evo? :-D

marenka*
hodnocení

0x

Bingo, já jsem to našla *ua*:-P

dedek: kolik je vám let?
Eva Brettschneiderová - Machourková: 40.
ceskatelevize.cz/...

doplněno 09.08.10 21:56:

Jo a ten chat byl v roce 2004, takže správně je to 46. *frajer*

doplněno 09.08.10 21:58:

Že by hádka o poslední slovo? *haha*

hanher*

*palec* a přitom jsem tam taky koukal.

Omyl Mařenko, může jí být ještě 45 :-D

ufonic

Tak já jsem našel úplně přesné datum narození: Eva Brettschneiderová 12. července 1964, viz:

new.ponrepo.cz/...

juana*
hodnocení

Jste skvělý,díky moc!*hej*Na ty roky vubec nevypadá.

Na jaký roky? To přeci není žádný ěk. Jo, kde jsou ty časy, kdy padesátiletého Vrchlického oslovovali Vlebný stařec. Ale že vypadá dobře, to podepíšu. (Akorát že jsem pod její taktovkou vypadl hned v prvním kole, zatímco pod Alešem jsem vždy postupoval nejméně třikrát. Ale to není její vina, měl jsem vědět Kaledonské hory.

Ukulele?...ne, to jsou bulharské... :)

Kaledonské hory. , anglicky North West Highlands _ pohoří na severu Skotska; v otázce byla v podstatě ta druhá část za pomlčkou a měl jsem říci tu první, českou část. Soupeř to taky nevěděl, ale byl to latinář a věděl, že Caledonia bylo latinské označení severního Skotska a tak si to odvodil a vyhrál.

Stejně jsi dobrý, že jdeš "s kůží na trh" - já jsem odjakživa zmrtvolená trémou a před kamerou bych nevěděla ani to ukulele *ee*

juana*
hodnocení

Musím se vám trochu pochlubit,dneska sem myslím potkal na jedné Brněnské benzínce tuhle moderátorku.Píši myslím protože nevím jestli to byla určitě ona (zdála se mi starší než vypadá v televizi a taky štíhlejší).

hodnocení

0x

Jsem jedním z mnoha jejich obdivovatelů. Podařilo se mně vypátrat,že by se měla narodit 12.7.1964.

Ano,viz příspěvek ze 4.října 2010.

cyril*

Slušný výkon, vzhledem k tomu, že je to zde uvedeno již 4,5 měsíce. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]